Russeltvedt storspilte da Tjølling tok vare på den første «matchballen»

Storspill: Stian Russeltvedt hadde en god dag på jobben som keeper da Tjølling banket Urædd i den viktige bunnkampen i Tjøllinghallen onsdag kveld. Nå lever håpet om overlevelse i 2. divisjon videre i for Tjølling.foto: Ragnar Eftedal

Storspill: Stian Russeltvedt hadde en god dag på jobben som keeper da Tjølling banket Urædd i den viktige bunnkampen i Tjøllinghallen onsdag kveld. Nå lever håpet om overlevelse i 2. divisjon videre i for Tjølling.foto: Ragnar Eftedal

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Keeper Stian Russeltvedt var «i det umulige hjørnet» og stengte buret da Tjølling slo Urædd i den viktige bunnkampen onsdag kveld.

DEL

Med en redningsprosent på smått utrolige 75 i 1. omgang mot porsgrunnslaget, viste Stian Russeltvedt at han er en klassekeeper når han får ting til å stemme. Ti redninger på 15 skudd lar seg høre, selv om Urædd selvsagt ikke er noe stort lag.

Også i 2. omgang storspilte Russeltvedt, som imidlertid overlot plassen til keeperkollega Dag Jørgensen mot slutten av oppgjøret. For øvrig spilte også Jørgensen svært godt da han fikk sjansen, og den rutinerte burvokteren reddet blant annet et straffekast fra telemarkingene.

Kampfakta

Tjølling - Urædd 34-14 (13-5)

Tjøllinghallen, 153 tilskuere

Tjølling: Dag Jørgensen, Stian Russeltvedt 2, Andreas Vittor, Glenn Olaf Larsen 3, Kristian Kristiansen 5, Petter Duvholt Larsen 2, Petter Sørdahl, Henrik Bjørntvedt Olsen 5, Simen Nordahl 3, Thomas Løberg, Torstein Hasle Johansen 4, Torfinn Lien Skalleberg 7, Daniel Granli 2.

Toppscorer Urædd: Petter Aakre 3.

Dommere: Christoffer Fjeldskår og Tim-Nicolai Fjellvang.

Utvisninger: Tjølling: 2x2 min. Urædd: 2x2 min.

Neste kamp: Kragerø - Tjølling, søndag 19. mars.

Likevel var det Stian Russeltvedt som ble dagens mann for Tjølling.

– For en gangs skyld spilte hele laget bra i 60 minutter. Vi setter forsvaret med en gang, og så kommer det offensive også på plass. Det er moro å få til i kamp det vi trener på hele uka. Dette skjer altfor sjeldent, oppsummerer en fornøyd Stian Russeltvedt – som også scoret to mål fra egen målgård i løpet av kampen.

– Det var faktisk mine to første mål i år. Det er selvsagt litt artig, men jeg tenker ikke så mye på det. Det er redningene som er viktige for meg, påpeker han.

Les også: Rumenske medier skriver at Frafjord skal til CSM

Les også: Frode Hamre flytter fra Ulleberg

Hærfører: Torstein Hasle Johansen gikk foran med et godt eksempel mot Urædd, og den spillende treneren jublet for sine mål.

Hærfører: Torstein Hasle Johansen gikk foran med et godt eksempel mot Urædd, og den spillende treneren jublet for sine mål. Foto:

Fornøyd trener

Også spillende trener Torstein Hasle Johansen var en blid og fornøyd mann etter den «livsviktige» seieren over Urædd. For Tjølling var avhengig av seier over telemarkingene, og de blir trolig nødt til å vinne de siste to kampene for å berge plassen i 2. divisjon.

– Dette var vanvittig deilig. Gutta var tente fra start, og vi hadde Stian bakerst som gjør en fantastisk kamp. Vi lyktes med det mest i dette oppgjøret, og vi viste humør og spilleglede. Vi har sluppet inn mye mål i år, men i dag hadde vi bestemt oss for å tette igjen. Planen var å komme tidlig ut på de to skytterne til Urædd, og det klarte vi jo ganske greit, smiler Hasle Johansen som takker sine «elever» fra Tjølling G16 som laget masse liv og trøkk fra tribunen.

– De hjalp oss veldig mye fra tribunen gjennom hele kampen. Hvis ikke de hadde gjort det, hadde de fått mye løpetrening framover, gliser Tjøllings spillende trener.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags