Hvem fortjener idrettsprisene?

VANT PRIS: Bjørnar Erikstad ble folkets mann under idrettsgallaen i Tønsberg i fjor.

VANT PRIS: Bjørnar Erikstad ble folkets mann under idrettsgallaen i Tønsberg i fjor. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Du kan være med å foreslå kandidater til prisene under idrettsgallaen i Vestfold.

DEL

Lørdag 28. oktober trommes det sammen til stor fest for idrettsfolket i Vestfold. I Oseberg kulturhus i Tønsberg samles alt som kan krype og gå av idrettsutøvere og -ledere for å hedre de beste prestasjonene i året som gikk.

Etter at idrettsgallaen de to foregående årene kun har vært en prisfest for Tønsberg, er den i år utvidet til å gjelde hele fylket. Arrangøren har fått økonomisk støtte fra både Vestfold fylkeskommune, Tønsberg kommune, Vestfold Toppidrett og Vestfold Idrettskrets.

LES OGSÅ: Inviterer hele fylket til idrettsgalla

Leserne kan foreslå

Nå er arbeidet i gang med å finne fram til verdige kandidater til de ulike prisene. Fem kandidater i hver kategori skal nomineres.

– Det er idrettsrådene i kommunene i Vestfold som skal nominere kandidatene i de ulike kategoriene, sier Even Grinvoll som leder juryen til årets idrettsgalla.

Nominasjonsprosessen er åpen for alle som har lyst til å lansere sin kandidat.

– Hvis noen av leserne vil fremme sin kandidat, må de ta kontakt med idrettsrådet i sin kommune, sier Grinvoll.

Han understreker at de som innstilles må være medlem i et idrettslag i Vestfold, være bosatt i fylket eller være oppvokst i Vestfold. Prestasjonene må være utført fra 1. november 2016 og fram til 3. oktober 2017.

Årets jury

– Etter at innstillingene fra idrettsrådene er sendt til juryen, vil juryen møtes for å drøfte om ytterligere kandidater må vurderes, sier Grinvoll.

Juryen til årets idrettsgalla består foruten leder Even Grinvoll av Ann-Kristin Aanstad (Larvik m/Lardal), Ruth Klaveness (Sandefjord), Taran Abrahamsen (Tønsberg m/Re), Lasse Andreassen (Horten), Gro Gulliksen (Nøtterøy m/Tjøme), jurymedlemmet fra Holmestrand (m/Hof, Sande og Svelvik) er ennå ikke avklart.

Mens det er juryen som har det siste ordet for hvem som stikker av med prisene i de ulike kategoriene, får folket også denne gang mulighet til å stemme fram sin "Folkets idrettsutøver". Her vil avstemmingen foregå via nettavisene i fylket.

JURYLEDER: Even Grinvoll er leder av juryen til Idrettsgallaen i Vestfold i 2017. Han bruker mye tid på å kartlegge de beste prestasjonene i året som har gått.

JURYLEDER: Even Grinvoll er leder av juryen til Idrettsgallaen i Vestfold i 2017. Han bruker mye tid på å kartlegge de beste prestasjonene i året som har gått. Foto:

Tolv priskategorier

Årets ildsjel

Årets lag

Årets trener

Årets funksjonshemmede utøver

Årets kvinnelige utøver

Årets mannlige utøver

Årets unge idrettsutøver

Årets breddearrangement

Årets elitearrangement

Årets idrettsanlegg

Folkets idrettsutøver

Hedersprisen

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags