Dette året for 30. gang!

Men mens grevinnen glimret med sitt fravær, stod hovmesterne nærmest i kø for å spille laget sitt fram til de gjeveste premiegrisene når finalespillet avsluttes i kveld. Og naturlig nok er det fortsatt Fram og Larvik Turn som dominerer semifinalene når det hele skal avgjøres.

Så legger vi også til at lagene som kanskje imponerte mest, er en samling av godt voksne ungdommer i utlendighet, men som gjerne drar hjem til gode gamle Larvik når julen ringes inn. Fagerborg fra Oslo var en herlig blanding av tidligere Turn-spillere og andre bygutter, mens Bøkeby og Fram 2 bestod av gutter som fortsatt vet hvordan kula skal trilles på små flater.

Larvik Turn 1 og 2 som møter henholdsvis Fram 2 og Nesjar i hver sin kvartfinale i kveld, spås en stor vår. Takket være overganger fra et godt knippe talentfulle spillere fra naborivalen på Torstrand.

Både Mads Evertsen, Thomas Ohnstad, Sune Kristiansen, Christoffer Jensen og Jørn-Tomas Larsen har funnet seg til rette under Bøkekronene på Lovisenlund. Og unggutten Ohnstad jubler over klubbskiftet;

- Plutselig er fotball moro igjen. Vi har blitt tatt imot helt fabelaktig. Her er vi en sosial gjeng som får masse oppbacking hele veien. I fjor var fotball greit nok - nå er det topp! mener Ohnstad og spår en stor vår med Larvik Turn i 3. divisjon.

Det har trener Robin Andreassen også tro på;

- Vi spilte en treningskamp mot Runar nylig, og burde vunnet klart. Jeg så mye positivt. Et klart resultat av at vi er 15-16 mann på trening hver gang. Dett er stor glød og innsats, og jeg er veldig fornøyd med treningsviljen og innstillingen hos de nye guttene fra Fram, legger Andreassen til.

Innsatsen under Marsinpangris- cupen la han derimot ikke så mye vekt på. Bare konstaterte at uten Jørn-Tomas Larsen, Frank Pedersen, Per Eftang og Herman Karlsen hadde han ikke helt troen på at det kunne holde helt fram til finale.

I juniorcupen stilte både Nanset, Stag, Tjølling, Larvik Turn med to lag hver, mens Fram nøyde seg med ett.

Kvartfinalekampene spilles som følger i kveld:

Fram 2- Larvik Turn 2

Fagerborg - Tjølling 1

Larvik Turn 1 - Nesjar

Bøkeby 1 - Fram 1