Katja og Gro møtte dansk klubb

Artikkelen er over 12 år gammel

Rett etter at de norske håndballdamene hadde sikret seieren i World Cup, forsvant de skadde landslagsspillerne Katja Nyberg og Gro Hammerseng i møte med en dansk klubb.

DEL

Håndballspillerne Katja Nyberg og Gro Hammerseng satt i går kveld i et møte med en dansk klubb om en mulig overgang. Nyberg bekrefter dette overfor Østlands-Posten, men den skadde Krim-spilleren vil ikke opplyse om hvilken klubb det gjelder. Hun bekrefter imidlertid at det ikke dreier seg om Hammersengs nåværende klubb, Ikast.

– Men vi har kontakt med dem også, sier Nyberg.

De to norske landslagsspillerne fulgte det norske lagets finale mot Sør-Korea i Århus i går kveld. De fikk se at Norge slo koreanerne med 30-27. Rett etterpå forsvant de til et møte med den danske klubben.

– Vi vil ta en avgjørelse snart, innen en måned, røper Nyberg.

Hun har kontrakt med slovenske Krim, men rakk ikke mange kampene for klubben før hun ble skadet. Gro Hammersengs kontrakt med Ikast går ut til sommeren. Etter at de offisielt bekreftet at de var et par for kort tid tilbake, er det klart at de ønsker å spille for den samme klubben. Nyberg oppholder seg for tiden i Ikast, og skal ikke tilbake til Slovenia før etter nyttår. Hun reiser også til Norge for å få behandling hos landslagets fysioterapeut, Chris Drummond.

Larviks trener, Karl Erik Bøhn, fulgte Norges to kamper i helgen, og har vært i kontakt med de to spillerne. Han hevder at han ikke har diskutert noe om en eventuell overgang med Hammerseng og Nyberg.

– Vi har bare snakket om sport og fritid, kommenterer Bøhn, og legger til:

– Vi gir dem ro.

Nyberg og Hammerseng på sin side ligger ikke på latsiden. De bestemmer seg om kort tid.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags