Espen inviterer til klatring og buldring i Sjøparken

Stolt leder: Espen Corneliussen, leder i Stavern klatre - og buldreklubb, er stolt av klubbens nye klatrevegger. Han håper mange tar turen torsdag 22. mars for å prøve seg på de ulike veggene i Sjøparken.

Stolt leder: Espen Corneliussen, leder i Stavern klatre - og buldreklubb, er stolt av klubbens nye klatrevegger. Han håper mange tar turen torsdag 22. mars for å prøve seg på de ulike veggene i Sjøparken. Foto:

Stavern klatre- og buldreklubb har utvidet sine klatrefasiliteter i Sjøparken på Agnes. Nå håper leder Espen Corneliussen at ekstra mange tar turen til klubbens lokaler torsdag 22. mars.

DEL

Da er det nemlig åpen dag, og alle som vil kan komme å prøve seg på klatreveggene. Klatresporten egner seg for folk i alle aldre – iallfall nesten. Oppmøtetidspunkt er klokka 18 for dem som ønsker å ta en tur.

– Man bør ha fylt tre år som et minimum for at man skal få noe utbytte av å være her, påpeker Corneliussen som forteller at klubben i øyeblikket har 67 aktive medlemmer.

– I tillegg har vi stadig folk fra blant annet Politihøgskolen og idrettslag innom. På dagtid kan skoleklasser komme hit å klatre gratis, og det er stort sett godt besøkt her. Vi opplever at mange synes dette er et attraktivt tilbud. Klatring er gøy, og man trener opp styrke, koordinasjon og bevegelighet, fastslår klubbens engasjerte leder.

Flere vegger er på plass i klubblokalene

Mandag kveld var det offisiell åpning at en ny klatreavdeling, og det var en stolt Espen Corneliussen som viste fram de flott dekorerte og oppbygde veggene. Klubblokalene var godt besøkt på mandag, og en stor delegasjon fra Grenland klatreklubb hadde tatt turen til Sjøparken.

– Vi er veldig fornøyde. Vi har jobbet flere hundre dugnadstimer, og vi har fått god støtte fra investorer. Huseieren har også «sponset» oss ved å tilby oss en gunstig leieavtale, sier en takknemlig Corneliussen.

Gode ferdigheter: Wictor Borgström har akkurat kjøpt årskort hos Stavern klatre - og buldreklubb, og han oppfordrer også andre til å begynne med den sunne og morsomme aktiviteten.

Gode ferdigheter: Wictor Borgström har akkurat kjøpt årskort hos Stavern klatre - og buldreklubb, og han oppfordrer også andre til å begynne med den sunne og morsomme aktiviteten. Foto:

En som var innom på mandag for å få med seg både åpningen av den nye avdelingen, og ikke minst klatre selv, var Wictor Borgström. Svensken jobber turnus som fysioterapeut, og han har drevet med klatring i seks år. Mandag var imidlertid Wictors første besøk i Sjøparken.

– Jeg har faktisk allerede kjøpt meg årskort. Klatring er så gøy at man ikke tenker på at man trener. Det føles mer som en morsom lek og kan absolutt anbefales, fastslår den blide svensken før han på oppfordring demonstrerer gode klatreferdigheter til ØPs utsendte.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags