Gå til sidens hovedinnhold

Knallsuksess for Kon-Tri

Strålende solskinn, masse folk og rekorddeltakelse. Årets utgave av Kon-Tri ble utvilsomt en kjempesuksess.

Artikkelen er over 5 år gammel

Strålende solskinn, masse folk og rekorddeltakelse. Årets utgave av Kon-Tri ble utvilsomt en kjempesukses.

At det er liv laget for et bytriatlon i Larvik ble definitivt bevist i Indre havn lørdag. Kon-Tri ble nemlig en folkefest fra ende til annen, med totalt cirka 300 deltakere til start - fra fjorårets i overkant av 200.

- Det har vært gjort en kjempeinnsats med påmeldinger de siste ukene, og jeg er veldig glad for at larviksfolk stiller opp. Vårt mål har vært å gi både deltakere og publikum en god opplevelse, for de er våre beste ambassadører, sier arrangementsleder Ove Haugen.

Se bildeserie fra Kon-Tri her!
 

Lokale stafettvinnere

Før startskuddet holdt for øvrig statsminister Erna Solberg en appell der hun roset den frivillige innsatsen som legges ned i Kultur- og Idretts-Norge for at folk får oppleve arrangementer som Kon-Tri.

Raskest av alle gjennom 750 meter svømming, 20 kilometer sykling og fem kilometer løping ble, i år som i fjor, Kjell-Richard Botten fra Skagerrak Sportsklubb. Han brukte en time og 42 sekunder. Blant kvinnene var det Kari Flottorp Lingsom fra Røa som gikk av med seieren etter å ha løpt inn til sluttiden 1.09.38.

I stafettdelen levde Vinnerlaget, med Ole-Richard Felumb Kjendlie, Stig Seierstad og Tom Bach opp til navnet. Kjendlie og Bach var også på stafettlaget som gikk til topps i fjor.

Kommentarer til denne saken