Kon-Tri er i gang

Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Her skjer spenningen i Kon-Tri

DEL

750 meter svømming i Indre Havn avløses av 20 kilometer sykling før det avsluttes med 5 kilometer løping mellom Farris Bad og Tollerodden. Se opp langs veien for syklister.

Starten for det arrangøren håper er om lag 250 deltakere foregår mellom de to pirene i Indre Havn, den ene med stupetårnet og den andre med Pakkhuset. Utøverne skal svømme 750 meter i en løype merket med bøyer. Først utover mot Revet og deretter inn igjen mot Skotta Restaurant før løypa svinger inn mot Indre Havn der utøverne kommer opp midt på strandpromenaden rett ved beachhåndball-banene.

Skiftesonen er i Indre havn. Først kaster deltakerne på seg sykkelutstyret og legger i vei ut forbi Bølgen, ut på Stavernsveien før de svinger opp gjennom Langestrand og ut på Brunlanesveien. Etter den tøffe stigningen opp til Ra går ferden videre på Brunlanesveien fram til krysset ved Tanum Gjestegård. Her sykles det en runde via Brunla gård, Jordet, Ullebergveien og Bakkaneveien, før ferden går tilbake til Indre Havn via samme trasé som ble syklet ut.

Etter et kjapt besøk i skiftesonen, der sykkelsko byttes ut med joggesko, venter en sjarmøretappe langs strandpromenaden i Indre Havn.

- Her har vi en flott løype som først går til Farris Bad, før løperne snur løper tilbake forbi mål og Tollerodden. Så bærer det tilbake til Farris Bad og ny vending, og så inn mot mål i Indre Havn. Det kommer til å være veldig publikumsvennlig, spesielt svømming, skifting og løping, sier Trond Gjevestad i arrangørstaben.

Under syklingen vil veiene ikke bli stengt, og det er vegtrafikkloven som gjelder. Arrangørene oppfordrer bilister til å være varsomme og alle deltakerne til å følge trafikkreglene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags