Krogsgård klar for Fram

SPENNENDE: Snorre Krogsgård skrev onsdag under for Fram kommende sesong. Trener Petter Belsvik (bak) er veldig fornøyd med å ha sikret seg 22-åringen, som kommer fra Odd.	Foto: Henning Rugsveen

SPENNENDE: Snorre Krogsgård skrev onsdag under for Fram kommende sesong. Trener Petter Belsvik (bak) er veldig fornøyd med å ha sikret seg 22-åringen, som kommer fra Odd. Foto: Henning Rugsveen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Snorre Krogsgård skrev onsdag under for Fram. Trener Petter Belsvik er strålende fornøyd med at 22-åringen med 69 eliteseriekamper for Odd valgte klubben.

- Det er nesten litt vanskelig å forstå at ikke noen av de 32 klubbene på de øverste to nivåene har sikret seg Snorre, men vi skal være veldig glade for det. Han kommer til å tilføre laget veldig mye, sier Belsvik til ØP.

Krogsgård var med på Frams formiddagsøkt onsdag, og fikk drillet både innleggsfoten og avslutningsegenskapene med Belsvik. Fram-treneren var en av årsakene til at han valgte Torstrand-klubben, etter at det ble klart at han ikke fikk kontrakt med noen av klubbene i eliteserien eller 1. divisjon.

- Det at Petter er her, og at jeg kommer til en klubb som satser og vil kjempe i toppen av 2. divisjon ble avgjørende nå på slutten. Det er et klart det er et steg ned å gå fra en tippeligaklubb, men samtidig spilte jeg mest i 2. divisjon med Odd i fjor, som ikke var noe topplag, sier Krogsgård.

Vil opp igjen

Fram har i tillegg lovet at han skal få sjansen allerede til sommeren, dersom han imponerer en klubb på de øverste nivåene og vil hente ham.

- Jeg har lyst til å spille høyere enn nivå tre, i hvert fall neste år. Om Fram rykker opp kan jeg gjøre det her, hvis ikke håper jeg på muligheten i en annen klubb.

Krogsgård takket nei til flere klubber før jul. Det angrer han litt på i dag, etter at prøvespill i Sarpsborg og Hønefoss endte uten kontrakt, og heller ikke samtaler med Mjøndalen og Strømmen førte fram.

- Det er klart jeg angrer litt i ettertid at jeg takket nei til blant annet tilbudet fra HamKam, men sånn er fotballen. Fordelen ved å velge Fram nå er at jeg kan bo hjemme i Skien, trene to ganger om dagen, og det er fortsatt opp til meg selv om jeg trener nok for å bli god nok for spill på et høyere nivå, sier Krogsgård.

Erfaring

22-åringen, som har sin største styrke som offensiv kantspiller, har et godt mottak, et godt tilslag på ballen og er hurtig. Med seg inn i Fram har han både treningskultur og forståelse av hva som skal til.

- Det er en kjempespennende signering. Han har tross sin unge alder, erfaring fra høyt nivå, og jeg håper vi kan utnytte hans kvaliteter og bruke hans ferdigheter både en mot en og spille ham opp i rom. Snorre kan både avslutte og slå gode innlegg, sier Belsvik.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags