Gå til sidens hovedinnhold

Her blir Øistein takket av etter 18 år som leder

Artikkelen er over 4 år gammel

For første gang har Kvelde IL samlet hele idrettslaget til en felles juleavslutning. Der ble også mangeårig leder av hovedgruppa Øistein Lindhjem takket av med blomster og hyggelige ord

Med taco og trikseshow var det ikke mangel på mennesker som møtte opp på Kvelde IL sin avslutning nå før jul. Med en meget ivrig dugnadsånd, og med flere medhjelpere var det ikke vanskelig og bli dratt med i entusiasmen til klubben. Og Lindhjem ble gjort ekstra stas på etter å ha vært leder i klubben i en årrekke.

– Etter 18 år som leder for hovedstyret og noen år før det i håndballgruppa var det på tide og gi noen andre muligheten. Etter at vi flyttet til Kvelde var det naturlig og bli engasjert i lokalidretten og vi ble tatt godt imot med en gang. Jeg har også fått være med på mye moro her i klubben med mange fine folk rundt meg. Når alt blir drevet på dugnad er det viktig at folk sier ja. Det fikk jeg raskt erfare at de gjør her, sier Lindhjem.

– Noe av det første jeg måtte gjøre som nyvalgt leder var og få endret litt på klubbøkonomien, og etter litt oppstartsproblemer de første årene går det veldig bra nå. I løpet av min tid her har vi fått på plass en kunstgressbane, skiskytterstadion, bmx løype, beach håndball og beachvolleyballbane for og nevne noe. Alt dette med hjelp av tippemidler og en fantastisk dugnadsånd. Med Inge som ny leder er jeg også sikker på at klubben blir drevet videre på en god måte, avslutter en fornøyd Øistein Lindhjem.

Vil blåse liv i håndball og sykkel

Klubbens nye leder er Inge Brattås. Han kan fortelle om god aktivitet i klubben om dagen.

– Når så mange møter opp og støtter opp rundt klubben er det ikke vanskelig å være leder for en så fin gjeng. Med en stor fotball og skigruppe er det heller ikke mangel på aktivitet i klubben om dagen. Det er sårbart når medlemmene forsvinner, men vi gjør det beste ut av det. Med en stor gruppe bak oss har vi en fin gjeng her i klubben, sier Brattås, som neste år håper å blåse liv i noen grupper som ligger nede.

– Målet for 2018 er å prøve og få i gang håndball- og sykkelgruppa igjen. De fleste her i klubben har jo også flere verv og trener flere lag, så det er en veldig god foreldregruppe her. Selv har jeg vært trener for to lag og selv spilt på A-laget, og da jeg ble valgt som ny leder av hovedstyret ble det nok å gjøre, sier han.

 

Spent stemning for de unge

For barnas del var nok besøket fra triksekongen Erlend Fagerli det store høydepunktet Det ble også påpekt flere ganger under introduksjonen at Erlend var på vei, men at flyet var litt forsinket – til stor skuffelse i de unge blikkene. Når helten til de unge så kom flokket de seg rundt han og spurte om selfier og autografer, og at de hadde sett videoene hans på YouTube.

Fagerli er verdensmester i triksing 2016 og har også vært med i Norske Talenter på TV 2. Når han kom i gang ble det helt stille, for her var det virkelig en ballkunstner i aksjon. Etter triksingen ble det en lang kø med ivrige autografjegere og selfietagere, i tillegg til en mulighet til å lære noen triks av Erlend selv.

Kommentarer til denne saken