Spås en lovende fremtid: – Hun kan gå helt til topps

VANT: Ivana Siric (i midten) vant amatørkampen i Fredrikstad havn i helgen. Her sammen med Quinten de Vreught (venstre) og Sasa Petrovic.

VANT: Ivana Siric (i midten) vant amatørkampen i Fredrikstad havn i helgen. Her sammen med Quinten de Vreught (venstre) og Sasa Petrovic. Foto:

I helgen vant Ivana Siric sin andre MMA-kamp. Trener Quinten de Vreught tror hun har det som skal til for å nå toppen.

DEL

– Ivana er tøff, målrettet og veldig motivert for å utvikle seg som utøver hele tiden, og jobber knallhardt for dette. Jeg er overbevist om at hun er en av de neste som kommer til å slå gjennom som profesjonell utøver fra klubben, hun har UFC som mål. Det klarer hun.

MMA-treneren er skråsikker på at amatørutøveren, som han omtaler som supertalent, kan nå langt i MMA.

– Jeg tror hun har det som skal til for å gå helt til topps i MMA.

I helgen deltok hun i stevnet Cage Warriors Academy i Fredrikstad havn, en av de største plattformene for amatører i Europa.

Der vant hun mot Alberte Ostermann (tidligere bryter) fra det anerkjente Danske CSA MMA Teamet, og står dermed ubeseiret så langt etter to av to mulige seire.

– Kampen startet med slagveksling, før begge clinchet, og Alberte presset Ivana inn til buret. Hun fikk Ivana nesten i bakken, men Ivana klarte å holde seg på beina og snudde situasjonen. Hun hadde dermed kontroll over Alberte inn til veggen og fikk henne i bakken. Alberte prøvde på en armløs mens hun lå på ryggen, men Ivana forsvarte den. Ivana kontrollerte henne og brukte slag til å få en dominant posisjon. Fra «backmount» brukte Ivana slag til å sette opp en kvelning som kalles «rear naked choke» og avsluttet kampen i 1. runde, forklarer de Vreught.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags