Larvik seilforening er 130 år – Inviterer til seilkonkurranse

Elitelaget var overlegne i fjorårets ligastevne i Larvik. Nå skal de prøve å kvalifisere seg til finalene i Sailing Champions League.

Elitelaget var overlegne i fjorårets ligastevne i Larvik. Nå skal de prøve å kvalifisere seg til finalene i Sailing Champions League. Foto:

21. mai fyller Larvik seilforening 130 år. Det markeres med seilkonkurranse.

DEL

– 25.–26. mai inviterer vi alle ungdomsseilere i Vestfold til Vestfold Cup rett på utsiden av bryggeanleggene i Viksfjord. Vi håper så mange som mulig kommer for å boltre seg på vannet, og at tilskuere, familie og venner vil komme for å heie fram sine håpefulle, sier trenings- og instruksjonsansvarlig i Larvik seilforening, Jørn Spetalen.

I tillegg skal det settes opp TV-skjerm slik at det også vil være mulig å følge med på elitelaget som har reist til Porto Cervo i Italia for å prøve og kvalifisere klubben til finalene i Sailing Champions League.

– Elitelaget som har reist til Italia, består av Lars Nilssen, Atle Dreng, Hans G. Bjærke og Sverre Dreng Hop. Dette er samme laget som overlegent klarte å vinne ligastevnet i Larvik sist sommer, og som bidro sterkt til at vi kvalifiserte oss til denne Semifinalen.

Spetalen lover god stemning utover ettermiddagen.

– Vi vil tenne grillene på plenen slik at det er mulig å ta med egen grillmat, og nyte kvelden sammen med andre. Kanskje kan vi få en stemningsrapport fra Italia eller andre overraskelser.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags