– Kommer til å bli en jevn match

FORSTERKNINGER: Halsen mister Peder Nalum Olsen og Erlend Foldvik Kemkers i høst. til gjengjeld har de hentet inn Erik Tallaksen fra Nanset, Varg Ringdal Støvland og Simen Anthonsen fra Fram, Jon Simen Jarbekk og Anders Bjørntvedt Olsen fra Sandefjord.

FORSTERKNINGER: Halsen mister Peder Nalum Olsen og Erlend Foldvik Kemkers i høst. til gjengjeld har de hentet inn Erik Tallaksen fra Nanset, Varg Ringdal Støvland og Simen Anthonsen fra Fram, Jon Simen Jarbekk og Anders Bjørntvedt Olsen fra Sandefjord. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Med fem nysigneringer og et uthvilt lag i kampmodus føler Roger Iversen og Halsen seg klare til å møte FK Tønsberg på søndag.

DEL

Sommerferien er over for Halsen og søndag reiser Roger Iversens menn til Slottsfjellbyen for å møte FK Tønsberg.

Selv om de har hatt kampfri i to uker, forteller Iversen at de ikke har ligget på latsiden.

– Vi har hatt mange gode treningsøkter med omtrent 20 spillere på hver trening. Vi er i kampmodus.

LES OGSÅ: Norgesrekord og medaljedryss

– Helt sinnssykt jevnt

Tidlig i sesongen sa Roger Iversen at årets 3. divisjon kom til å bli jevn. Så langt, etter 12 spilte runder, har Iversen truffet blink med spådommen.

Fra Halsen som ligger på en niendeplass til Sola på fjerde er det kun to poeng som skiller.

– Det sa jeg tidlig at det kom til å bli jevnt, men dette er sinnssykt.

Iversen mener også at Halsen kunne ha ligget høyere på tabellen.

– Nå som det er så jevnt som det er, er det viktig at vi er med i midtsjiktet. Dersom vi hadde vært flinkere bakover på banen tidligere i vår kunne vi vært på fjerdeplass nå. Det sier litt om hvordan sesongen har utviklet seg. Det skal bare småting til for å få en radikal endring i plassering.

Samtidig er Iversen fornøyd med det de har fått til så langt i sesongen.

– Vi hadde nok en bedre vårsesong enn de fleste hadde trodd vi kom til å ha.

LES OGSÅ: – Stolt av å spille for Larvik

Forsterkninger og konkurranse

Mot Tønsberg spår Iversen at det blir jevnt.

– Det ligger an til å bli en jevn match. Vi har begge 17 poeng og har prestert på omtrent det samme nivået så langt i år.

En ting som taler i Halsens favør er at FK Tønsberg har mistet en av sine beste spillere i midtstopper Sander Moen Fosse. 18-åringen har vært på utlån hos FK Tønsberg fra Sandefjord siden 1. juli i fjor og går nå tilbake samme vei.

– Vi reiser for seier, men det aller viktigste for oss på søndag er å ta poeng, sier Iversen.

Halsen på sin side har hentet inn forsterkninger i sommer. Erik Tallaksen fra Nanset, Varg Ringdal Støvland og Simen Anthonsen fra Fram, Jon Simen Jarbekk og Anders Bjørntvedt Olsen fra Sandefjord har alle tatt plass i Iversens stall i løpet av sommeren.

– Det har vært en meget spesifikk tanke bak alle jeg har hentet inn i sommer. Vi mister Peder Nalum Olsen og Erlend Foldvik Kemkers til høsten, så derfor var det viktig for meg å skape litt mer bredde i troppen.

– Det blir en spennende høstsesong for oss nå som vi får mer konkurranse om plassene og ikke blir like preget når skader inntreffer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags