LHK avlyser det ekstraordinære årsmøtet

AVLYSER: Styreleder Cathrine Svendsen og nestleder Erik Storhaug kan konstatere at redningsaksjonen har vært vellykket, og det ekstraordinære årsmøtet er avlyst.

AVLYSER: Styreleder Cathrine Svendsen og nestleder Erik Storhaug kan konstatere at redningsaksjonen har vært vellykket, og det ekstraordinære årsmøtet er avlyst. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Larvik Håndballklubb har i sitt styremøte tirsdag kveld valgt å avlyse det ekstraordinære årsmøtet. Dermed kan man utvilsomt slå fast at de siste ukers redningsaksjon har vært vellykket.

DEL

Det ekstraordinære årsmøtet skulle ha blitt avholdt onsdag 9. mai, og eneste sak på agendaen var oppbud. Da kunne klubben i verste fall har blitt historie.

Dette fortalte styreleder Cathrine Svendsen til ØP 23. april i år.

Siden har klubben som kjent vært gjennom en vellykket redningsaksjon der man klarte å samle inn tre millioner kroner, beløpet styret mente måtte til for å kunne fortsette driften.

Det kommer derfor ikke som noen stor overraskelse at styret tirsdag kveld fattet følgende vedtak:

«Styret er meget tilfreds med de gjennomførte tiltak for å styrke klubbens økonomi. Resultatet av tiltakene innebærer at konkursfaren er bortfalt. Styret er utrolig takknemlig for den støtten Larviks befolkning og næringsliv og andre støttespillere har gitt klubben. Styret finner ingen grunn til å gjennomføre de innkalte årsmøtet og avlyser dette.»

ØP kommer tilbake med mer senere i kveld.

Larvik Håndballklubb møter for øvrig Storhamar til den andre semifinalen i sluttspillet hjemme i Boligmappa Arena onsdag kveld. LHK vant den første semifinalen i Hamar med ni mål, og har med det halvannet bein i finalen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags