To av LHKs tre første seriekamper i årets sesong har endt med tap. I årets første hjemmekamp møtte kun 774 tilskuere opp i Boligmappa Arena, som har en kapasitet til å romme 4.000 – det står til stryk.

Nå håper både Thea Mørk, Mari Finstad Bergum og daglig leder i LHK, Bjørn Bjune, at Larviksfolket stiller seg bak dem når Glassverket gjester Arena søndag 24. september.

– Nå trenger vi dere mer enn noensinne, sier ny kaptein i LHK Thea Mørk.

LES OGSÅ: Tapte i kampens siste sekunder

– Dere er den åttende spilleren

Søndag spilles sesongens andre hjemmekamp i Boligmappa. Denne gang er det Drammenslaget og fjorårets serietreer Glassverket som står på motsatt banehalvdel. Da håper kaptein Thea Mørk å se nettopp deg på Arena.

– Å ha tilskuerne i ryggen når man spiller kamp betyr utrolig mye for en håndballspiller. Det gir oss mer energi og man får rett og slett ekstra motivasjon til å vinne kampen når mange har tatt seg tid til å komme og se på.

– Nå trenger vi Larviksfolket mer enn noen gang, avslutter kapteinen.

Mari Finstad Bergum forteller at å få en ekstra dytt i ryggen fra publikum kan bety mye når man er midt i en vanskelig kamp.

– Publikum er jo den åttende spilleren på laget og du føler deg mye tryggere når du har flere hundre personer som heier på deg.

Merket dere at tilskuertallet utgjorde en forskjell under serieåpningen mot Fredrikstad?

– Vi merket at det var mye stillere på tribunen. Når man er i en vanskelig periode av en kamp kan det bety utrolig mye å bli heiet på av fansen. Det gjør det mye lettere å komme tilbake i kampen om du får litt hjelp fra tribunen.

LES OGSÅ: Slik var Sola - Larvik minutt for minutt!

Lokker med premier

Også Bjørn Bjune håper flere tar turen til Boligmappa til helgen.

– Det er klart at vi ønsker oss flere på tribunen enn det som var under kampen mot Fredrikstad, sier Bjune.

Som et grep for å lokke flere til Arena på søndag, vil det bli avholdt en publikumskonkurranse i pausen.

– Under pausen mot Glassverket kommer vi til å henge et seil over det ene målet. Her kommer det til å være en helfigur av en målvakt og flere hull man må treffe med en håndball. Vi kommer til å trekke ut folk fra publikum som skal forsøke å treffe disse hullene.

Avhengig av hvilket hull man treffer, kommer det til å deles ut premie til de som deltar.