Etter helgens mesterligaseier mot CSM Bucuresti, venter nå ligatoer Glassverket for LHK-jentene borte i Drammen. Trener Tor Odvar Moen forteller at han er imponert over prestasjonen drammenserne har vist denne sesongen.

– De viser at de er å regne med. Selv etter å ha mistet viktige spillere som Marianne Iversen, viser de at de fortsatt kan levere.

Tidligere denne sesongen har lagene møttes to ganger. Forrige gang de to møttes i Grundigligaen endte kampen komfortabelt 40–25 til LHK. I NM endte det med en 37–20 seier.

– Det har gått bra de to gangene vi har møtt de tidligere i år, men Glassverket er et sånt type lag som vi alltid tar på alvor. Nå har vi vist bra form i det siste så nå gjelder det å fortsette med det.

LES OGSÅ: Seiret i thrillerkamp

Danmark på lørdag

Allerede lørdag skal Larvik-jentene på nytt kjempe i Champions League. Denne gangen møter de FC Midtjylland borte i Danmark. Moen mener Glassverket er en god motstander for å holde kampformen ved like mot helgen.

– Det blir nok en tøff match. Det er mye bedre for oss å møte et lag som Glassverket i stedet for lag lenger nede på tabellen. Her har vi en motstander som kommer til å presse oss til å yte vårt beste.

 

For snart en måned siden møtte LHK Midtjylland på hjemmebane, hvor de slo danskene 24–22. Moen satser på å benytte benken hyppig mot Glassverket.

– Vi skal satse å ha en aktiv benk slik at alle får kjørt seg opp før kampen mot Midtjylland lørdag.

LES OGSÅ: Kaldblodsgull til Hamre

Breistøl usikker

I kampen mot Bucuresti i helgen gikk Kristine Breistøl av banen med noe som så ut til å være en strekkskade.

– Det er den tidligere skaden hun pådro seg mot Rælingen som det rev i. Vi så at hun var klar mot Bucuresti, og det var bare noen dager etter. Hvordan status på henne er vet vi ikke mer om før tirsdag. Dersom det blir at hun må stå over mot Glassverket, har vi fortsatt Tine og Anja som kan dekke opp for henne.