Kristine Breistøl (23) har spilt for Larvik håndballklubb i om lag fem år. Både hun og Bjørn Bjune, daglig leder i LHK, er svært godt fornøyd med at toårs kontrakten er undertegnet.

– Hvorfor velger du å bli med videre, Kristine?

– Det er to grunner til det. For det første er jeg helt sikker på at jeg kan utvikle meg veldig som spiller i LHK. Jeg vil på landslaget, og da er LHK det beste stedet å være. Vi spiller mye på høyt nivå, både i Grundigligaen og Champions League, og jeg har en god treningshverdag. For det andre så har LHK vært veldig tålmodig med meg. Jeg har vært mye skadet, men de har gitt meg tid og tålmodighet. Da synes jeg det er på sin plass å signere på nytt, sier Breistøl, og legger til:

– Jeg har veldig lyst til å fortsette å vinne titler sammen med Larvik.

Kontraktene går ut

Fra før har Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Marit Malm Frafjord skrevet under på at de fortsetter på LHK. Kristine Breistøl er således nummer tre.

Daglig leder Bjørn Bjune forteller at alle kontraktene med spillerne går ut 31. mai, og at de jobber mye med å lage ny kontrakter på både ett og to år.

– Vi jobber tålmodig videre for å få på plass et godt lag, sier Bjune.

Og på det laget mener Bjune og LHK at Kristine Breistøl passer godt inn.

– Vi er avhengige av å ha et godt lag som er best i Norge, vinner Grundigligaen og er blant de åtte beste klubben i Europa, og dermed spiller Champions League. Da må vi ha både erfarne spillere og unge spillere. Vi må hele tiden sørge for å ha ettervekst og gode generasjonsskifter på laget. Da er det viktig å ha med slike spillere som Kristine, sier Bjune.

LES OGSÅ: – Vi må stille opp mens vi kan

LES OGSÅ: LHK frir til kommunen igjen