Svarstadrennet en stor suksess

Svarstads Arnt Fjelldal og VM-aktulle Kristine Stavås Skistad

Svarstads Arnt Fjelldal og VM-aktulle Kristine Stavås Skistad Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt/Fra leserneSøndag 30.12.18 ble Svarstadrennet arrangert i Fylkesanlegget i Borgen under glimrende forhold. Et par minus og sol ga en fin ramme for de 370 deltakerne i landsrennet og barneskirennet.  De lokale klubbene Brunlanes IL,  Nanset IF, Kvelde IL, Larvik ski og Svarstad skistilte med mange løpere til start.  Og det er gledelig å se at alle klubbene nå har flere med i de yngste klassene. Dette lover godt for framtidas rekruttering.

I gutter 11 år gikk Svarstad skis Arnt Fjelldalen helt til topps med god margin. Klubbkamerat Martin Hannevold Holt fulgte bra opp med en flott 5 plass i samme klasse.

I jenter 12 år ble Larvik skis Ingrid Lie Sørensen nr 5. Her deltok også Svarstadjentene Astrid Skaug og Ingebjørg Nakjem. 

I eldste juniorklasse kapret Andrine Harriet Fremstad, Nanset IF,  en fin 4 plass kun 1 sekund fra pallen. Denne klassen ble for øvrig vunnet av VM aktuelle Kristine Stavås Skistad fra Konnerud.

Brunlanes May Grønvold gikk også et flott løp i klassen FH stående.

Det var mange tøffe dueller i fellesstartene for de over 13 år. I menn 17 år ble Marius Skaug, Svarstad ski, nr 3 tett bak vinneren. Mats Tallakstad fra samme klubb slet med litt glatte ski, men kom inn til en fin fin 4 plass i gutter 18 år. Larvik skis Jonas Hammelow Fridlund spurtet inn til en flott 2 plass i menn 19-20 år.

Alt i alt et strålende arrangement og mange gode prestasjoner av samtlige av våre lokale løpere. Langrenn er blitt en tøff sport og det er ikke lett å henge med de beste. Sporten trenger alle løpere uansett målsetting og prestasjoner. Det viktigste er å ha det gøy på ski.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags