Larvik Turn har hatt en svært god sesong i årets 3. divisjon, og neste år kan det bli enda mer å juble for.

Det tror trener André Syrrist. I går ble sesongen avsluttet med en 3-2-seier over Drammen.

Syrrist overtok ansvaret for et Turn-skip som ikke akkurat var i ferd med å synke, men som kan sies å ha tatt inn vann. Den entusiastiske treneren med en fortid fra rivalen Fram, tok med seg både humør, trøkk og spillere fra Torstrandsklubben. Fra å ha vært nær nedrykk i fjor, fikk de hvite og blå en sterk 3. plass i år.

Et fint år

– Dette har vært et fint år. For meg personlig har det vært bra å gjøre noe nytt, samtidig som jeg har fått ansvaret for en fin gjeng med mange gode fotballspillere. Jeg synes klubben har fått et løft, og vi har minsket avstanden til Fram, oppsummerer Syrrist som samtidig vil rose naboklubben som har hatt en fin sesong i 2. divisjon.

– Jeg synes det er positivt at Fram har sluppet spillere til oss. For vår del var det helt avgjørende å få inn forsterkninger, og av de 15 vi har fått inn har hele 14 en fortid i Fram, påpeker Turns trener.

Ikke uventet

Turn endte altså på en oppløftende 3. plass i år, en plassering som ikke var så uventet på den etter hvert gode Turn-stallen. Ørn Horten sikret seg opprykket, mens Sandefjord Fotball 2 knep annenplassen foran Turn.

– Selv om vi har tatt hele 53 poeng, synes jeg de fleste kampene har vært tøffe. Vi har også hengt bra med i alle kampene, unntatt i serieåpningen mot SF 2. Ellers har vi blant annet slått Ørn i begge kampene, fastslår Syrrist.

Mer moro neste sesong

Neste sesong kan det bli mer moro på Lovisenlund, tror André Syrrist. Han har ennå ikke formelt skrevet under på en ny kontrakt, men han har sagt muntlig ja til å fortsette trenergjerningen under bøkekronene.

– Jeg tror det kan bli en spennende og morsom sesong neste år. Det viktigste blir å beholde troppen vi har i dag, og at alle er villige til å legge ned det som kreves for å bli god. Samtidig bør vi få inn to-tre forsterkninger for å bli mindre sårbare for skader og karantener. Jeg tror vi kan kjempe helt i toppen neste år, men FK Tønsberg blir nok en hard nøtt å knekke, avslutter en entusiastisk André Syrrist.