I helgen ble det arrangert EM-runde i quadcross i Castelnau de levis, en bane som ligger helt syd i Frankrike i nærheten av Toullous. Dette var årets 2 runde.

Den første runde gikk i Nederland, helgen før påske og Christopher fikk en bra start med en sjuendeplass sammenlagt der, så målet var å fortsatt kjøre god heat og plukke verdifulle poeng i sammendraget.

Les også: Christopher ble historisk – nå nærmer han seg Europa-toppen

Tusenvis av tilskuere

Dette er en rask og spektakulær hardbane med veldig mange store hopp, noen over 25-30 meter, en bane Christopher liker godt og som han kjørte inn til en tredjeplass fjor.

Trening og kvalifiseringsheat ble kjørt på lørdagen og en sjetteplass i kvalifiseringen lovet godt foran søndagen.

Denne runden blir kjørt sammen med VM sidevogn, så med over 5000 tilskuere på plass så var stemningen utrolig bra.

Kjørte seg opp i begge heat

Starten på heat 1 satt ikke helt og Christopher kom ut som nummer 12, men han kjørte meget bra og var oppe på fjerdeplass etter tre runder og holdt den til mål.

Starten på heat 2 var bedre og kom ut som 7-8. Han klarte også her å kjøre seg kjapt opp til en tredjeplass. Han tok sakte inn på andreplassen og ett par runder før mål klarte han å passere franskmannen som tydelig begynte å bli tom for krefter, så andreplass i dette heatet sikret også andreplass sammenlagt på denne runden.

Sammenlagt leder Christopher nå EM etter at 2 av 6 runder er kjørt.

Nå gjelder det å lade opp til neste runde som går i Ukraina i begynnelsen av mai.