Larvik Kampsport gikk helt til topps i helgens NM. Tre utøvere var med på sitt første NM, og klarte seg gjennom flere kamper for å sikre Larvik Kampsport tre nye norgesmestere i thaiboksing.

Kevin Huyuk ble juniormester i sin thaiboksingdebut. Han tok også sølv i kickboksing-NM for noen uker tilbake. Også Tautvytdas Sapezinskas og Benjamin Bendsen tok med seg en Norgesmester tittel hjem hver.

Også Larvik Combat Center hentet hjem to medaljer under mesterskapet. I Oslo slo Henrik Sebastian til i 67-kilosklassen i C-klasse og gikk helt til topps, i en måned hvor Larvik Combat Center feirer ettårsjubileum.

Han var ikke den eneste som markerte seg fra klubben. Stein Erik Nygård gikk i B-klasse og slo til med en sølvmedalje i 71-kilosklassen.

På Larvik Kampsports femte stevne i konseptet «CaveBattle» 9. juni, som åpner for alle nivåer og aldersgrupper, vil flere nye utøvere i tillegg til utøverne som gikk i helgen gå i ringen.

Samtidig som thaibokserene kjempet, hadde Larvik Kampsport også med ni utøvere på grapplingstevnet ADCC. Her var yngstemann i troppen 13 og eldstemann 42. Blant de ni som deltok, gikk seks sine første kamper. Det endte med ett gull, ett sølv, to bronse og mange gode opplevelser.