Nye norgesmestere i thaiboksing

Kevin Huyuk viser stolt frem Tittelbeltet.

Kevin Huyuk viser stolt frem Tittelbeltet. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

To larviksklubber hentet hjem fire norgesmesterskap i NM.

DEL

InnsendtLarvik Kampsport gikk helt til topps i helgens NM. Tre utøvere var med på sitt første NM, og klarte seg gjennom flere kamper for å sikre Larvik Kampsport tre nye norgesmestere i thaiboksing.

Kevin Huyuk ble juniormester i sin thaiboksingdebut. Han tok også sølv i kickboksing-NM for noen uker tilbake. Også Tautvytdas Sapezinskas og Benjamin Bendsen tok med seg en Norgesmester tittel hjem hver.

Også Larvik Combat Center hentet hjem to medaljer under mesterskapet. I Oslo slo Henrik Sebastian til i 67-kilosklassen i C-klasse og gikk helt til topps, i en måned hvor Larvik Combat Center feirer ettårsjubileum.

Han var ikke den eneste som markerte seg fra klubben. Stein Erik Nygård gikk i B-klasse og slo til med en sølvmedalje i 71-kilosklassen.

På Larvik Kampsports femte stevne i konseptet «CaveBattle» 9. juni, som åpner for alle nivåer og aldersgrupper, vil flere nye utøvere i tillegg til utøverne som gikk i helgen gå i ringen.

Samtidig som thaibokserene kjempet, hadde Larvik Kampsport også med ni utøvere på grapplingstevnet ADCC. Her var yngstemann i troppen 13 og eldstemann 42. Blant de ni som deltok, gikk seks sine første kamper. Det endte med ett gull, ett sølv, to bronse og mange gode opplevelser.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags