Larvik Turn J12 har hatt en flott sesong i håndballens seriesystem 2017/2018. De blåhvite har blitt seriemestre i både A- og B-serien, og det er gjort på en imponerende måte. I A-serien har laget vunnet alle ni seriekamper og har imponerende +121 i målforskjell. De vant også seriespillet før jul med ni strake seire og plussforskjell på hele 134 mål.

Laget har også vært dominerende med sitt andrelag i B-serien etter jul. Tolv seire på like mange kamper gjorde sitt til at laget vant serien med god margin. I tillegg har LT J12 spilt opp i klasse J13 B, hvor de blåhvite var meget nære sitt tredje seriemesterskap denne sesongen. De blåhvite ble til slutt nummer to med like mange poeng (18) som Tønsberg Turn, men tapte dessverre på innbyrdes oppgjør.

Trener Raymond Pettersen og Anne Cathrine Ellefsen kan fortelle at det er en treningsivrig gjeng som i år hatt bestått av rundt 25 jenter. Det er virkelig noe på gang blant de yngste i klubben og i larviksdistriktet for øvrig. Nylig har LT J12 startet samtrening med Halsen J12 for å spisse treningene ytterligere. Halsen er også et meget godt lag i denne årsklassen og har i likhet med LT mange talenter. Nå er det samarbeid med Larvik HK blant de eldste jentene i klubben, og det ser lyst ut for fremtidige håndballspillere i Larviksdistriktet.

Pettersen og Ellefsen gleder seg til kommende helg hvor de yngste lagene i Larvik Turn fyller opp 4 busser og drar til Umbro Cup i Kristiansand for sesongavslutning.