Nesjar Futsal grep ikke sjansen

Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Nesjar tapte lørdag ettermiddag eliteserieoppgjøret i futsal mot Solør hjemme i Nesjarhallen.

Nesingene hadde ballen klart mest gjennom hele 1. omgang, men hedmarkingene lå kompakt i forsvar og nektet Nesjar rom. Det ble dermed mye stanging og ballbesittelse på de blå og hvite, mens Solør-gutta var effektive og taktisk kloke. To mål kontret gjestene inn på keeper Martin Skogstad, og det ble ikke bedre etter hvilen.

For Solør fortsatte å være effektive i 2. omgang, og med ti minutter igjen å spille sto det 0-5. Da tok Nesjar ut keeper Martin Skogstad og satte inn måltjuven John Øyvind Rosland som en slags «utekeeper». Gamblingen lyktes delvis for Nesjar, for to mål av Martin Torp samt en kanonscoring fra Rosland førte til at det sto 3-5 med tre minutter igjen å spille. En forsvarstabbe ødela imidlertid for Nesjar, og gjestene kunne enkelt sette inn 3-6 i Nesjars for anledningen tomme mål.

- Det ble en vanskelig kamp, og Solør lyktes best med sin taktikk hvor de skulle ligge lavt og kontre. Vi slet med å finne rom offensivt, men vi sto på til siste slutt, sier Martin Torp – helgeroagutten som også spiller for Sandefjord Fotball.

- Det er morsomt å spille futsal, og spesielt når det er for Nesjar. Jeg håper å kunne være med en del framover også, men det må ikke krasje med opplegget på SF. Utefotballen er tross alt det viktigste for meg, slår Martin Torp fast.

I morgen ettermiddag får Nesjar en ny sjanse til å ta viktige poeng i bunnstriden. Da kommer Grorud på besøk til Nesjarhallen. Avspark er klokka 18:00.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags