Nesjar trekker laget i 4. divisjon: – Det er rett og slett mangel på folk

TREKKER LAGET: Christopher Thuv og Nesjar skulle egentlig spilt mot Lars Moholts Larvik Turn torsdag, men klubben fra Neset har trukket laget i 4. divisjon. Bildet er fra kampen mellom lagene i vår.

TREKKER LAGET: Christopher Thuv og Nesjar skulle egentlig spilt mot Lars Moholts Larvik Turn torsdag, men klubben fra Neset har trukket laget i 4. divisjon. Bildet er fra kampen mellom lagene i vår. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Klubben satser på å få stablet sammen et lag på nivået under neste sesong.

DEL

Nesjar skulle møte Larvik Turn til seriekamp i 4. divisjon torsdag, men den kampen ble aldri noe av. Keeper og trener i klubben, Roy Christian Johansen, forklarer at klubben ikke har nok spillere til å stille lag.

– Skulle vi spilt mot Turn hadde vi vært 8–9 mann, og det blir snaut, sier han.

– Det handler rett og slett om mangel på folk. Vi har vært ekstremt uheldige med skader, og hatt 3–4 langtidsskadde spillere siden april. Nå forsvinner det i tillegg en del til studier, og for en liten klubb som oss, klarer vi ikke å fortsette, sier Johansen.

Lå i bunnen

Nesjar rykket opp til 4. divisjon før 2014-sesongen og overrasket med en femteplass på første forsøk. Siden har det blitt etterfulgt av to tiendeplasser.

Gjennom hele vårsesongen har klubben kjempet nesten like hardt med å få nok spillere til å stille på kamp som de har gjort ute på banen. Resultatmessig har det også gått trått, og klubben lå sist på tabellen med kun én seier. Den kom borte mot Skoppum, et annet lag som har slitt med å stille lag.

Les også: Generasjonsskifte i Nesjar

Men Johansen avviser at det resultatmessige er årsaken til at de nå legger inn årene.

– Det har ingenting med resultater å gjøre. Vi visste det ville bli tøft i 4. divisjon, og strengt tatt burde vi rykket ned i fjor. Men gutta har virkelig stått på og kjempet.

SØKER SPILLERE: Spillende trener Roy Christian Johansen satser på å stable et lag på beina i 5. divisjon neste sesong.

SØKER SPILLERE: Spillende trener Roy Christian Johansen satser på å stable et lag på beina i 5. divisjon neste sesong. Foto:

Fortsetter treningene – søker spillere

Selv om det ikke blir seriekamper i høst, fortsetter de som er igjen å trene to ganger i uka. Der vil de gjerne ha selskap av likesinnede, og allerede nå starter arbeidet med å sette sammen en stall som kan fortsette på nivået under i 2018.

Les også: «Begge» vant brødreduellen

– Vi skal samle kreftene, bygge en tropp og satser på å spille i 5. divisjon neste år. Så håper vi å få med oss flere som har lyst til å spille på et litt lavere nivå, sier Johansen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags