Gå til sidens hovedinnhold

Telemark-mann innrømmet at han delte bilder av Nora Mørk

Artikkelen er over 3 år gammel

Politiet i Larvik har sendt en sak videre til Telemark politidistrikt etter at en mann har innrømmet overfor Larvik -politiet at han delte private bilder av håndballstjernen.

– En har erkjent å ha videresendt det. Hvordan han fikk bildet, vet jeg ikke, forteller politiinspektør Magnar Pedersen, og viser til de private bildene av håndballesset Nora Mørk som nå er lagt ut på nett uten hannes samtykke.

Onsdag var Mørks tvillingsøster, Thea Mørk som spiller på Larvik HK, på politistasjonen i Larvik og anmeldte bildedelingen av søsteren, noe som har foregått etter at telefonen hennes angivelig skal ha blitt hacket av en person.

LES OGSÅ: – Hvor mange spurte Nora Mørk om de kunne få sende bildet videre?

I alt anmeldte hun da 15 menn for å ha delt de private bildene uten Nora Mørks samtykke.

Sendt til Telemark

Mannen Pedersen viser til, skal ikke være blant disse 15 navngitte mennene.

Pedersen opplyser at mannen som har erkjent bildedeling overfor politiet i Larvik, bor i Telemark og at saken derfor er videresendt politiet der for videre etterforskning. Dette er gjort «for lengst», opplyser Pedersen.

Les også

Mannen som delte informasjon om Nora Mørk-bilder: – Helt tragisk gjort av meg!

 

Mørk gikk denne uken ut og fortalte offentlig at telefonen hennes i høst hadde blitt hacket og at private bilder var stjålet fra telefonen hennes og offentliggjort uten hennes samtykke.

LES OGSÅ: Private bilder av Nora Mørk ble stjålet

Utover dette er politiet i Larvik ikke kjent med saken rundt hackingen av Mørks telefon og hvem dette er.

– Vi vet ikke hvem som står bak. Vi vet ikke engang om det har blitt hacket, sier Pedersen.

Etterforskes andre steder

Thea Mørk opplyste til ØP onsdag at hun anmeldte saken i Larvik fordi hun selv bor her, og fordi søsteren, som er fornærmet i saken, for tiden bor utenlands fordi hun spiller i den ungarske toppklubben Györ.

Les også

Politiet må vente med Nora Mørk-anmeldelsen til de har tid

 

Krimsjef Knut Vidar Vittersø ved Larvik politistasjon sier til Østlands-Posten at eventuelle kriminelle handlinger som har skjedd her, blir etterforsket her, mens saker som har skjedd andre steder i landet, vil bli sendt dit de hører hjemme.

– Hvis ikke noen av bildedelingene har skjedd her, vil de bli sendt til det politidistriktet der det har skjedd, opplyser han.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.