Gå til sidens hovedinnhold

Abax ny sponsor av Ajax

Artikkelen er over 5 år gammel

Samtidig som Molde spilte uavgjort mot Ajax og sendte dem hodestups ut av Europa-ligaen, tegnet ABAX sponsoravtale med den nederlandske storklubben.

Larvikselskapet ABAX har signert en 3,5 årsavtale med den nederlandske toppklubben Ajax Amsterdam. Avtalen løper til juni 2019 og er selskapets sjette fotballsponsorat og det tredje innen europeisk toppfotball.

Abax ansetter 100 i England

Samarbeidet med en av verdens absolutt mest tradisjonsrike fotballklubber er et signal om vekst i Nederland og Europa. ABAX kjøpte tidligere i år Trevler BV i Nederland.

– Vi ønsker å bruke partnerskapet med Ajax til å fronte ABAX og samtidig styrke våre kunderelasjoner med eksisterende og nye kunder i området rundt Amsterdam, og ellers i Nederland, uttaler viseadministrerende direktør, Bjørn Erik Brandsæter Helgeland.

Abax + Fram i to nye år

Som en del av sponsoravtalen med Ajax vil ABAX-navnet være synlig på både Amsterdam Arena og treningsfasilitetene de Toekomst.

Bildeserie: Abax flyttet inn i Mølla

– Vi skal bidra til å løfte ABAX' ambisjoner i Nederland med tanke på deres innovative teknologi. Vi ser fram til et verdifullt partnerskap, sier direktør i Ajax, den tidligere Manchester United-keeperen Edwin van der Sar.

Kommentarer til denne saken