Her starter sesongen for Sindre Holt og nesten 500 andre o-løpere

Spennende sesong: Sindre Holt fra Hedrum o-klubb er her bare sekunder unna sesongstart. Han har store mål for sesongen 2018.

Spennende sesong: Sindre Holt fra Hedrum o-klubb er her bare sekunder unna sesongstart. Han har store mål for sesongen 2018. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag formiddag startet endelig en ny sesong for orienteringsløperne. Per Olav Gulbrandsen og Larvik OK inviterte inn til sesongåpning på naturskjønne Rakke.

DEL

- Det er godt å være igang, selv om vi hadde håpet på vår-vær. Likevel tror jeg mange av de påmeldte er fornøyde, for flere kommer fra steder hvor snøen ligger meterhøy ennå. Det er uansett kult at så mange har tatt turen hit, sier en blid Per Olav Gulbrandsen.

Orientering er for alle aldre - eldstemann 86 år i sesongåpningen

Med unntak av en del av norgeseliten som konkurrerte i Fredrikstad i helgen, var de fleste av regionens o-løpere på plass i det som ble en fuktig affære utenfor Stavern for de påmeldte som var i aldersspennet fra de helt yngste til eldstemann på 85 år.

- Det er et røft terreng her, med svaberg og små knauser. Det er nok utfordrende å ta de rette veivalgene her i dag, spår Gulbrandsen som legger til at det aller, aller meste av snøen heldigvis er borte på Rakke for i år.

Sindre Holt satser på å være med i junior-EM

Blant distriktets mange o-talenter er Sindre Holt fra Hedrum o-klubb. Juniorløperen hadde en solid sesong i fjor, og han satser på at fremgangen forsetter også denne sesongen.

- NM er et av hovedmålene, og så er det viktig å gjøre det bra på uttaksløpene til landslaget. Det hadde ikke vært meg imot å kvalifisere meg til junior-EM senere i år, sier ambisiøse Sindre Holt før han gjør seg klar for sesongstarten på Rakke.

Fornøyd: Løpsleder Per Olav Gulbrandsen var fornøyd med at sesongen endelig er igang - og at nesten 500 o-løpere hadde tatt turen til Rakke på søndag.

Fornøyd: Løpsleder Per Olav Gulbrandsen var fornøyd med at sesongen endelig er igang - og at nesten 500 o-løpere hadde tatt turen til Rakke på søndag. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags