Skollerud til Oslo Horse Show

PÅ HJEMMEBANE: Brunlanes-jenta Marit Haarr Skollerud er med i Oslo Horse Show denne helgen.

PÅ HJEMMEBANE: Brunlanes-jenta Marit Haarr Skollerud er med i Oslo Horse Show denne helgen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

EM-laget i sprangridning får fornyet tillit i verdenscupen. Marit Haarr Skollerud er tatt ut til helgens Oslo Horse Show.

DEL

Etter innsatsen i EM i sommer satser Brunlanes-jenta videre. Nå er hun tatt ut som en del av det norske laget på verdenscupåpningen i helgen Det er de samme rytterne som deltok i EM som skal være Norges representanter på hjemmebane i Oslo Horse Show.

– De er alle kapable ryttere, de er alle av World Cup-materiale. Vi håper på poeng, erfaring og rutine. Så får vi se etter jul om de har vokst og om det kan være aktuelt med noen til finalen. Dette er planen, det er viktig å ha en plan, selv om ting selvsagt kan skje på veien. Hestene skal være i form og fit for konkurransene, vi må naturlig nok hele tiden være klar til å gjøre noen endringer, sier landslagsleder Mikael Kolind i en pressemelding.

Les også: Marit satser for fullt videre etter exit i EM-debuten

På verdenscupstevnene utover i sesongen har Norge som regel én plass. Den skal gå på rundgang blant rytterne, og Haarr Skollerud, som konkurrerer for Drammen og omegn Rideklubb, skal delta på to stevner før jul. I slutten av oktober venter verdenscup i Verona i Italia, og i romjulen drar Haar Skollerud til Mechelen i Belgia, landet hun er bosatt i.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags