Robin er Frams siste forsterkning

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Etter to år som utleid spiller fra den svenske eliteserieklubben AIK skal Robin Palacios (22) spille for Fram Larvik denne sesongen.

Fram hentet svensken sist helg, og satte ham rett inn sentralt på midten mot Jerv uten en eneste trening med laget.

De ble så imponert av kampen og av denne ukas treninger at de i går signerte 22-åringen.

- Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt, og har fått et godt inntrykk av Fram, forklarer Palacios.

Hans fulle navn er Robin Gabriel Palacios Persson. Midtbanespilleren kommer fra Stockholm, har svensk pass og en far som kommer fra Peru.

Den tidligere Väsby-spilleren har vært i AIK-systemet i to år, men har vært lånt ut til blant annet Akropolis på nivå tre.

Ved nyttår ble han fristilt av AIK, og har siden prøvespilt for flere svenske klubber.

– Jeg synes selvfølgelig at jeg burde ha fått flere sjanser, men slik ble det ikke. Jeg kom til AIK sammen med en tidligere klubbkompis. Han han fikk sjansen og grep den, og dermed ble det utlån på meg, smiler Palacios, som har spilt treningskamper for den svenske eliteserieklubben.

Kompisen som var relativt jevngod i Väsby var Robin Quaison, som de sist to sesongen har spilt 41 kamper i den svenske toppserien, og har blitt en sentral spiller.

Så langt har han fått et godt inntrykk av klubben, men han innrømmer at det spillemessig har vært en liten overgang.

– Nå kjenner jeg ikke norsk fotball på dette nivået mer enn fra en treningskamp og noen treninger, men tempoet er ganske likt fra nivå tre i Sverige. Filosofien er litt annerledes, jeg er vant til mer ballbesittelse. Her er det mer fysikk, forklarer Palacios.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags