Skate-Larvik med NM-storeslem

TOPP TRE: Gard Hvaara (f.v.), Hermann Stene og Didrik Galasso sørget for at det kun ble larvikinger på toppen av seierspallen under skate-NM i Fredrikstad.

TOPP TRE: Gard Hvaara (f.v.), Hermann Stene og Didrik Galasso sørget for at det kun ble larvikinger på toppen av seierspallen under skate-NM i Fredrikstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Larvik-skaterne tapetserte pallen under NM i helgen. Etter å ha endt på annenplass i fjor, var Hermann Stene igjen tilbake øverst på seierspallen.

DEL

Etter tre strake NM-titler i street, måtte Stene i fjor se at Gard Hvaara sikret gullet. Stene var imidlertid ikke lenge borte fra tronen.

Under helgens NM på Steffenjordet Skatepark i Fredrikstad var ingen sterkere enn Stene, som sikret seg førsteplassen foran nettopp Hvaara.

Didrik Galasso, som vant Larvik Open tidligere i år, endte som nummer tre og sørget for Larvik-storeslem på seierspallen i street.

Som om ikke det var nok tok også Karl Fredrik Førli og Martin Kvisla til finalen og endte på henholdsvis 10. og 12. plass.

I street for jenter var det ingen som kunne slå Tonje Pedersen i år heller – larviksjenta tok sin fjerde strake NM-tittel etter sin oppvisning.

Hvaara endte også på tredjeplass i Game of Skate-konkurransen og ble nummer åtte i seniorbowlen. Der ble Kvisla samtidig nummer 12.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags