Didrik og Kasper kvalifiserte seg til NM i enkeltdistanser neste helg

Grei skuring: Kasper Tveter (t.v.) og Didrik Møller Nordal kvalifiserte seg til NM i enkeltdistanser under Norgescupen i Vikingskipet i helgen.

Grei skuring: Kasper Tveter (t.v.) og Didrik Møller Nordal kvalifiserte seg til NM i enkeltdistanser under Norgescupen i Vikingskipet i helgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kasper Tveter og Didrik Møller Nordal kvalifiserte seg til NM i enkeltdistanser under Norgescupen i Vikingskipet i helgen.

DEL

Tveter klarte kravet på 1.000 meter, og Møller Nordal klarte brasene på 5.000 meter. Dermed ble det en fin helg for disse gutta på den flotte isen i OL-arenaen fra 1994.

En sykdomspreget Kasper Tveter satte for øvrig ny personlig rekord på 1.000 meter med 1.14,84 på lørdag. Dagen etter måtte han melde pass på grunn av sykdom. Det gjorde ingen ting, for begge gutta returnerer altså til Vikingskipet og Hamar neste helg for å gå NM i byen hvor Didrik går på skole.

Også Carlos Wasvik og Sander Tveter kan si seg fornøyd med turen til Hamar og sesongåpningen der. Gutta gjennomførte fine sprintdistanser og viste at formen er på vei.

– Også Else Merete Omsland gikk godt, og hun hadde fin framgang fra forrige helg da hun gikk i Bjugn. Alt i alt må vi si at dette har vært en lovende helg for våre skøyteløpere, oppsummerer lagleder Kathrine Møller Nordal.

12-åringen Philip Møller Nordal må vente til Drammenløpet neste helg før han får sin sesongdebut.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags