Her skulle det vært skøyteløp i helgen...

AVLYSER MAIERLØPET: Det blir ikke noe skøyteløp i Fred Anton Maiers ånd denne vinteren. Isen på Maier Arena har nok en gang smeltet.

AVLYSER MAIERLØPET: Det blir ikke noe skøyteløp i Fred Anton Maiers ånd denne vinteren. Isen på Maier Arena har nok en gang smeltet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nok en gang ødela uværet isen på Maier Arena. Tønsbergs Turn hadde ikke noe annet valg enn å avlyse Maierløpet.

DEL

(Tønsbergs Blad) – Isen på Maier Arena tåler dårlig kombinasjonen regn og vind. Tønsberg kommune gjør en kjempejobb med isen, men det er ekstremværet som har ført til dette, sier Håvard Danielsen, leder i hurtigløpsgruppa i TT.

For andre gang på to uker har den kunstfrosne isflaten bukket under for mildvær, regn og vind.

LES OGSÅ: Må stenge skøytebanen i helgen

Maierløpet avlyst

Forrige helg var det flotte forhold og et yrende liv på stadion både lørdag og søndag. Så kom væromslaget – og så tittet grusen fram igjen. Dermed måtte Maierløpet avlyses.

– Løpet skulle gått søndag 10. desember, men med de forholdene som er nå klarer vi  dessverre ikke å arrangere løpet, sier Danielsen.

Maierløpet er et skøyteløp for barn og ungdom som arrangeres i Fred Anton Maiers ånd. Skøytelegenden, som gikk bort i 2015 - ville fylt 80 år i 2018. Nå håper TT inderlig at neste års løp kan avholdes.

LES OGSÅ: Skøyteglede i Maiers ånd

Planene klare

Da har forhåpentlig Maier Arena gjennomgått en større utbedring. Planene for oppgradering av anlegget ligger klare.

For 63,5 millioner kroner skal det bli i hel kunstfrossen isflate, ny garderobedel med plass til stevnekontor og oppholdsareal. I tillegg undergang til indre bane, ny og større energisentral og garasje/driftsbygninger til den tekniske driften.

– Hvis alt går etter planen og arbeidene kommer i gang til våren, skal anlegget være klart til neste vintersesong, sier Håvard Danielsen.

LES OGSÅ: For 63,5 millioner blir skøytebanen et helårsanlegg 

LES OGSÅ: Færder-ja til Maier Arena 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags