Ny norgesrekord da Farris Sportsskyttere arrangerte NM

POSITIVTE: Tilbakemeldingene fra skytterne om arrangementet og banene var utelukkende positive selv om værgudene ikke var helt med oss på søndag morgen, skriver Espen Halvorsen.

POSITIVTE: Tilbakemeldingene fra skytterne om arrangementet og banene var utelukkende positive selv om værgudene ikke var helt med oss på søndag morgen, skriver Espen Halvorsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Helga 14–16. juni arrangerte Farris Sportsskyttere Larvik norgesmesterskap i PPC-skyting på Larvik Skytesenter i Tvedalen.

DEL

InnsendtPPC er en skytegren der man med pistol eller revolver skyter på avstander fra 3 til 50 meter. Man skyter fra faste standplasser men i forskjellige stillinger og på forskjellige tider. Det kåres norgesmester i totalt fire klasser. Disse fordeler seg på revolver og pistol samt korte og lange øvelser.

Arrangørklubben sørget denne gangen for god medaljehøst med totalt 6 medaljer hvorav 4 gull. Sjur Authen fra Oscarsborg PK satt ny Norgesrekord øvelsen Standard Revolver 2,75" med 476 poeng av 480 mulige.

Tilbakemeldingene fra skytterne om arrangementet og banene var utelukkende positive selv om værgudene ikke var helt med oss på søndag morgen. Mye tyder på at klubben vil bli forspurt om å være arrangør for et nytt NM så man skal ikke se bort fra at Farris Sportsskyttere, Larvik kan ønske velkommen til nytt stevne neste år.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags