For de tre jentene, som alle går på turning utenom sommeren også, er det nemlig bare en idrett som gjelder.

– Vi elsker å turne. Turning er best og Stag er best, fastslår trekløveret, trolig også uten å ha blitt lokket med is eller andre søtsaker for utsagnet.

– Her lærer vi nye triks, har konkurranser og er i aktivitet. Så er vi sammen med venner og får nye venner, forteller jentene, som også har fått tid til litt annet enn matter og trampoliner.

– Vi har vært på stranda og vi har lekt. Og i dag skal vi grille og ha oppvisning for foreldre, forteller den blide trioen.

Les også: Her er Johaugs råd til Hegdal

Les også: Sjekk her – en landslagsspiller fra Larvik!

Ledige plasser neste uke

Instruktør Jesper Fevang forteller at klubben har hatt 50 barn og unge på besøk denne uka.

– Da er det fullt. Men neste uke har vi fortsatt noen ledige plasser, sier han.

– Dette er nok en litt annen sommerskole enn de andre som finnes. Her får de prøvd seg litt på ting som de ikke får gjort i hverdagen, for det er ikke alle her som går på turning. Den første uka har vært en veldig positiv samling, og jeg tror barna synes det er gøy.

Som ØP har skrevet tidligere finnes det en rekke idrettstilbud i sommerferien. Denne uka har det vært friidrettsskole på Lovisenlund, fotballskole på Kaken, dansecamp på Sliperiet, tenniscamp på Solstad, rideleir på Damgården og turnskole på Holmejordet.

De tre sistnevnte fortsetter også neste uke, rideleiren faktisk i ytterligere fire uker. Neste uke starter også LHKs håndballskole opp, mens seilskolen i Viksfjord begynner i uke 27.