Hamre til legevakt – Hop rundet 4.000

TIL LEGEVAKT: Frode Hamre kolliderte med Vidar Hop før den første V75-starten lørdag, og ble kjørt til legevakt med ryggsmerter.

TIL LEGEVAKT: Frode Hamre kolliderte med Vidar Hop før den første V75-starten lørdag, og ble kjørt til legevakt med ryggsmerter. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Frode Hamre og Vidar Hop kolliderte før den første V75-starten lørdag. Mens Hamre ble kjørt til legevakta, ble Vidar Hop historisk på Forus.

DEL

– Det er aldri hyggelig når det skjer ulykker i banen. Nå får vi bare håpe alt er bra med Frode, sa Hop ifølge Tønsbergs Blad etter lørdagens V75-kjøring.

De to toppkuskene er begge fra Bergen. Vidar Hop hadde sin trenergjerning på Håkestad i Tjølling i mange år. Frode Hamre holder som kjent til på Ulleberg.

I det første V75-løpet satt Hamre bak NY Diamond In The Sky i fjerdesporet under voltestarten. I sulkyen bak Elite B.R. i femtespor satt Hop. Da hestene snudde opp, klarte ikke Hop å styre unna Hamre.

– Det var litt dårlig plass i volta, og når jeg vender opp blir det en kollisjon. Jeg traff skulderen hans med snuta til hesten min. Vi får krysse fingrene for at det ikke er så alvorlig, sa Hop til Rikstoto Direkte.

Hamre fikk seg en smell i ryggen og ble kjørt til legevakta i Stavanger. Han er tidligere ryggoperert.

I omstarten fikk Hop full klaff og kontrollerte inn til seier med Elite B.R., som for øvrig trenes av Marius Høitomt. Han etablerte egen stall i Tjølling i fjor.

Det var Hops seier nummer 4.000 i karrieren.

– Det var godt å få jubileet overstått, sa han til Rikstoto Direkte etterpå.

Kun fem kusker har klart 4.000 seirer tidligere. Blant dem selvsagt Larviks egen kuskelegende Ulf Thoresen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags