Stor suksess i Stavanger

Winmecredit og Frode Hamre vant Forussprinten. Her fra et tidligere løp.

Winmecredit og Frode Hamre vant Forussprinten. Her fra et tidligere løp. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Frode Hamre vant Forussprinten med Winmecredit.

DEL

I tillegg seiret Fireårige El Diablo B.R. også. Bak hestens fremgang; lokale Frode Hamre. Turen til Stavanger og Forus Travbane ble en stor suksess for travtreneren fra Sandefjord.

Hamre, er virkelig i balanse for dagen, har en stall full av stjerner. Dessuten dominerer vestlendingen norsk travsport som aldri før.
Winmecredit, gamlingen som har rukket å bli ni år, og som alle på stallen er så glad i, fikk føringen i gulldivisjonsoppgjøret med 125.000 kroner til vinneren, og deretter lov til å dirigere etter behag.

– Hesten er helt fantastisk. Vi pleier å gi han fri i juni. Det skjer i år også. Han skal få gå ute og kose seg et par måneder. Deretter blir det løp igjen i høst, fortalte treneren med stall i Larvik. 
– Seieren smakte, jeg er oppriktig glad i Winmecredit, innrømmet han.

Lekker ung stjerne

Hamres andre V75-vinner er langt yngre, og på vei mot en stor karriere?

Fireårige El Diablo B.R. leverte nemlig en svært flott prestasjon, han fikk føre an de siste 1500 meterne, og kom nesten aleine til mål.

Hamre har hesten på stallen, og kommenterte innsatsen med ros.

– Jeg hadde en god følelse hele veien, og enda bedre da vi tok over føringen. El Diablo B.R. er en hest langt over gjennomsnittet, han er utrolig bra, mente han.
– Dessuten, hadde en konkurrent kommet opp på siden ville El Diablo B.R. svart opp.

– Jeg passer på å berømme alle ansatte som gjør en formidabel jobb, uten deres voldsomme engasjement og innsats, ville jeg ikke stått to ganger på seremoniplass lørdag, avrundet en meget godt fornøyd Frode Hamre lørdag.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags