Turnseier over Runar lørdag

John Øyvind Rosland utliknet for Turn

John Øyvind Rosland utliknet for Turn Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Larvik Turn slo Runar 3-1 på hjemmebane i ettermiddag. Med seieren og tre poeng sikret Turn-guttene dermed tredjeplassen i 3. divisjon.

Turn guttene hadde det spillemessige overtaket størsteparten av 1. omgang, men det var gjestene fra Sandefjord som gikk opp i ledelsen ti minutter før halvtid. John Øyvind Rosland sørget imidlertid for balanse i regnskapet fem minutter senere da han fikk æren av å fullbyrde et mønsterangrep som tatt ut av læreboka. Dermed gikk lagene til pause med 1-1.

Starten på 2. omgang var jevnspilt, men utover i omgangen festet Turn grepet på kampen igjen. Etter 66 minutter sendte innbytter Jonathan B. Pettersen hjemmelaget fortjent i ledelsen, og da Alexander Williams økte ledelsen ytterligere kvarteret senere, var det liten tvil om hvor seieren ville havne.

Med to kamper igjen av sesongen har de blåhvite sikret seg tredjeplassen i avdelingen. Laget ligger fem poeng bak Sandefjord Fotball 2 som ligger på andreplass, men med én kamp mer spilt, så sannsynligheten for at Turn skal avansere ytterligere én plass på tabellen er liten.

Ola Lunde


Kamputvikling:

Sluttresultat: 3-1

80 minutter (3-1): Alexander Williams setter enkelt inn ballen fra fem meter

66 minutter (2-1): Jonathan Birger Pettersen sender Turn i ledelsen. Scorer på skudd fra 7 meter.

60 minutter (1-1): Runar med brukbar mulighet, men keeper Julius Magnus Johansen redder.

45 minutter (1-1): Lagene går til pause

41 minutter (1-1): John Øyvind Rosland scorer etter at Turn spilte seg gjennom Runarforsvaret

36 minutter (0-1): Runar tar ledelsen

33 minutter (0-0): Turn har fortsatt et lite spillemessig overtak. Turn spiller farlig frampå etter et kjapt og lurt tatt frispark, men avslutningen går utenfor mål.

15 minutter (0-0): Turn har hatt ballen mest innledningsvis, noe som har ført til et par halvsjanser. Men altså ingen scoringer så langt på Lovisenlund.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags