Pernille og Eline hanket inn medaljer

Pernille Amalie Eriksen vant sammenlagt etter seier i både trick og hopp. I slalåm ble det bronse.

Pernille Amalie Eriksen vant sammenlagt etter seier i både trick og hopp. I slalåm ble det bronse. Foto:

Eline Elgesem Vang (16) og Pernille Amalie Eriksen (21) tok til sammen åtte aldersbestemte medaljer i nordisk mesterskap i vannski.

DEL

– Jeg er veldig fornøyd med mesterskapet og min egen prestasjon. I slalåm fikk en ny personlig rekord, og det var spesielt moro. Jeg føler jeg er på vei, sier Pernille etter mesterskapet i Danmark.

Det endte med bronsemedalje i slalåm, mens hun tok gull og både trick og hopp. Det holdt også til gull sammenlagt i U21-klassen.

– I trick gikk det også veldig bra, men her føler jeg at jeg fortsatt har mye å lære. Jeg hoppet 16 meter, det holdt til gull, men det er ikke det jeg satser mest på. Det er trick og slalåm jeg syns der morsomst, sier Pernille.

Eline, som satser mer på hopp, landet på hele 20 meter. Det holdt til sølv bak en finsk jente som hoppet 20,1. I tillegg tok Eline sølv i trick og, bronse i slalåm, og 3. plass sammenlagt i U17.

– Det er en del frafall, så når det kommer til hopp er nok konkurransen større i U17, forklarer Pernille.

Eline har også kvalifisert seg EM i Hellas. Dit skal også mor Lise Elgesem Vang og Ole Johan Bjørnøe som begge konkurrerer i veteranklassen.

Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags