Vannski-jentene får ikke liv å trene på Lågen før 1. mai. Da måtte de finne på noe lurt

Sesongstart: Eline Elgesem Vang (15) og Pernille Amalie Eriksen (21) er i utlandet for å forberede vannskisesongen.

Sesongstart: Eline Elgesem Vang (15) og Pernille Amalie Eriksen (21) er i utlandet for å forberede vannskisesongen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eline Elgesem Vang (15) og Pernille Amalie Eriksen (21) har reist til steder hvor det er betydelig varmere enn i Lågen hvor de vanligvis trener.

DEL

Jentene fra Kvelde Vannskiklubb er begge ambisiøse idrettsutøvere, og det er ikke lov til å trene vannski i Lågen før 1. mai. Hva passer da bedre enn å reise til varmere breddegrader for å få trening med ski på beina?

– Eline har reist til en liten plass rett nord for Milano i Italia. Der er hun med ungdomslandslaget i det som er årets første samling, forteller trener og mamma Lise Elgesem Vang.

Av naturlige klimatiske årsaker er det ikke lett å trene vannski hele året her i kongeriket, men Eline trener mye styrke i den kalde årstiden. I tillegg spiller 15-åringen håndball.

– Det er uansett morsomst å kunne trene med skia på beina og ha det trivelig i varmen. Vi forsøker å komme utenlands i forbindelse med sesongåpningen, sier meritterte Lise Elgesem Vang.

Pernille Amalie Eriksen er også på reise i øyeblikket. Hun er med elitelandslaget i Florida. Det høres ut som et flott sted å starte den nye sesongen for jenta fra Andebu, som sammen med Eline snart kan observeres på vannski på Lågen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags