Gå til sidens hovedinnhold

Dobbel V64-jackpot med over 2,5 millioner ekstra

Bankeren innfrir fra dødens? Flere frekke objekter i en svært spennende omgang! Du blir vel med på moroa denne kvelden?

(Nettavisen)

Lerum med solid V4-suksess på Jarlsberg 19. november - Kr.1 152 ble til Kr.33 722!
Det ble VRIENT I V4-SPILLET denne fredagen, og kun ti bonger fikk riktig V4. Undertegnedes bong til Kr.1 152 satt som den skulle, og betalte altså ut hele Kr.33 722,-. På Eksperten ble det fullklaff for to V4-bonger (fire andeler a Kr.300).

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri 5. november, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er altså DOBBEL V64-JACKPOT denne kvelden, og det ligger voldsomme 2 514 949 ekstra i sekserpotten. På Eksperten har vi derfor lagt ut V6-andelslag i tillegg til V64-andelslag. Omgangen som venter er svært spennende, og det er muligheter for skrell i flere av kveldens oppgjør. 4 Honeybee Frö (V64-3) er BEST, og vinner sitt løp fra dødens om den leverer som den skal. Den står alene på de flate bongene, men på systemet får vi råd til å ha noen hester i mot. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 3 Claire Di Quattro – Er i veldig bra form, den har passende betingelser foran seg, og den må passes her. Havnet på vingel sist, og ble bakket ned i køen. Ble siden ikke kjørt med, og passerte mål med krefter igjen i kulissene. I kveld er den solid kuskeplusset med Lennartsson, og fra et nydelig spor bak bilen er den normalt sikret et bra opplegg. MÅ MED PÅ ALT! PS. 4 Cash And Carry er BEST, og den gikk strålende etter en stillestående start sist. Kan dog være spesiell bak bilen, og vi har sett den reise i galopp på auto tidligere. Kusken er heller ikke den beste, og denne favoritten velger vi å spekulere mot.

V64-2 : 4 Myllkärrs Medusa – Madelen Berås har utviklet seg flott i monte, og hun gjør det stadig bedre. Red en herlig finish med denne sist, men kom akkurat for sent da. Myllkärrs Medusa utvikler seg flott i denne stilarten, men fortsatt føler vi det er litt å gå på. Motstanden her skremmer ikke, og vi setter den frekt først. Løpet ellers er veldig jevnt, og det vil ikke overraske oss om det skreller til.

V64-3 : 4 Honeybee Frö – Er i en helt strålende form, og den har virkelig utviklet seg gjennom året. Fullførte fint på en god tid sist, og den var ikke tom over mål. Nå blir det garantert et mer offensivt opplegg, den tåler å bli brukt underveis, og tredje sist gikk den altså 12,9 til en sikker seier fra dødens. Er en svært motivert favoritt som normalt tar seg av dette om alt går riktig for seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 5 Amazing Lady N.O. – Vant veldig enkelt fra dødens sist, og la inn 13,7 s 800m med krefter igjen da. Sporet nå trekker ned, men kommer den seg bare OK avgårde, ja, da dukker den opp på foto om den er som sist. SPILLES! PS. 9 D. Day Glide – Har tatt tre strake for Dalborg, og den har vært meget god. Vær dog litt OBS på at dette er en fersk hoppe, og vi kjøper ikke at en slik hest skal være så hardt betrodd. VI SPEKULERER!

V64-5 : 1 Persos Otello – Er i en meget bra form, og den fullførte sterkt sist. Var fakta ikke helt tom over mål, og vi likte det vi fikk se. Har tre ganger tidligere gått i tet, og den har aldri tapt fra den posisjonen. I kveld går den nok i tet igjen, distansen er ikke et problem, og blir det ikke et for tøft tempo her så skal ikke denne bli enkel å fange. MÅ BARE PRØVES FRA SLIKE BETINGELSER!

V64-6 : 11 Natorp Bo – Debuterer for suksesstrener Per Nordström, og her blir det altså skorykk på alle fire for første gang i karrieren direkte. Var uheldig i Tyskland sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Er feltes i særklasse mest kapable hest, og den må være spennende i debuten for Nordström. Slår til som en godbit direkte?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.