Gå til sidens hovedinnhold

Feiende flott V64-galopp på Bro Park

Det er en meget fin V64-omgang som venter på Bro Park søndag ettermiddag.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss. Den innledes med en flott V64-omgang på Bro Park og litt senere søndag ettermiddag er det duket for en herlig V75-omgang på Bergsåker. Søndag kveld er det internasjonal V65 med jackpot på Momarken og 538 503 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om V64-omgangen på Bro Park. Spillestopp i V64 er som vanlig kl 12.20, mens V4-spillet som innledes i V64-3 har spillestopp kl 13.05.

Vintersesongen har for alvor kommet i gang på Bro Park, og baneforholdene varierer fra gang til gang. En som virker å ha funnet vinterformen er trener Roy Arne Kvisla. Fire seire forrige søndag er imponerende.

Vi tror hans 1 Inviting Rose vinner V64-5. Overrasket forrige søndag med en komfortabel seier mot bedre motstand enn hun møter i dag. Dette er en treåring under flott utvikling, og hun har ikke fått vekttillegget sitt fra seieren sist. Vi tror 1 Inviting Rose legger på til to strake seire bankerspiller også på de to minste V4-forslagene og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Dobbeltbanker i V64-1
I V64-1 støter vi på to flotte toåringer som tenker å prøve lykken i Dubai i vinter. Både 2 Daytona Gold og 3 Uchchaihshravas har imponert voldsomt i sine respektive debutløp. To overlegne seire har det blitt, og dette er nok to toåringer litt utenom det vanlige. Vi spiller begge likt i V64-1.

V64-2 er et maidenløp som vi prøver å gå litt ned i. 3 Stick Together er en vinner på tallene, men det har han vært flere ganger før denne sesongen og skuffet. Vi tar med noen på gardering.

Et spennende lås kan 3 Ocean Side og 8 Repeat Offender være i V64-4/ V4-2. Ocean Side har funnet vinterformen, mens 8 Repeat Offender er droppet litt i handicap og pleier å være god på Bro Park vinterstid. Men løpet bak disse er vidåpent, så vi helgarderer løpet både i V64 og V4 på de større forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.