Gå til sidens hovedinnhold

Flott V65-omgang på Forus

Lettløst? Vi tror faktisk ikke det, og dette er en V65-omgang med potensial i. Vår største bong til Kr.1 920 er uten bankere...

(Nettavisen)

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det kan se litt tynt ut i kveldens V65-omgang på Forus, men dette er faktisk en omgang vi liker, og blir alt annet enn overrasket om det gir solid betalt. På de litt mindre bongene banker vi 6 Neslands Faksen (V65-5), mens vår store bong til Kr.1 920 er uten bankere. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Coktail Rebellion – Har ikke vist noen svakhetstegn, og tok nok en meget sterk seier sist. Virker å være en god del bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den blir ikke enkel å stoppe om den leverer som på slutten. Er en veldig motivert favoritt i et ikke så altfor tøft innledningsløp.

V65-2 : 2 Brenne Major – Vi er usikre på hvor «modig» denne er, men den ser veldig forbedret ut, og kan fort vise seg å være litt spennende når den nå skal ut på sin beste distanse. Fikk aldri sjansen sist, og gjorde heller ikke det nest sist. Ved begge anledninger kom den til mål med krefter igjen. Tredje sist gikk den dessuten fint etter galopp. Blåser til tet nå, og fra tet/eventuelt rygg leder trenger den ikke være helt ueffen i dette jevne løpet. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Lustra Vilja –
Lå Tom Erga litt lavt med etter pause sist, og innsatsen var heller ikke mer enn helt OK. Er normalt en god del forbedret med det løpet i kroppen, og mot helt riktig motstand så duger den godt. Vår ide i det som ellers er et småskummelt oppgjør. Her blir vi fakta ikke overrasket om det skreller til.

V65-4 : 2 Åse Tom – Dukket opp etter knappe to mnd pause sist, og den var positiv direkte. Fullførte fint, og vi hadde 29,1 s 800m på klokken. Den var litt tykk rundt magen sin, og det løpet må ha gjort svært godt. Glem dessuten ikke at den vant med samme kusk 4. juli… Har meget fine betingelser foran seg nå, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 6 Neslands Faksen – Ser enormt formsterk ut, og den imponerte veldig på Forus sist. Bare blåste rundt feltet der, og kom alene til mål. Leverer den noe tilsvarende i kveld så lar den seg neppe stoppe, og det er snakk om en soleklar tipsener.

V65-6 : 9 Thai Cercei – Spennende finale, og her er det ganske stor forskjell på kuskene i feltet. Vår ide er stadig bedre enn raden, og sist var den ikke tom etter veldig sene luker. Står i et spennende smygspor, det pleier å bli litt kjøring i disse løpene, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter… PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.