Gå til sidens hovedinnhold

Gulljackpot i stor V75-omgang på Sørlandet - du kan vinne 26 millioner

Toppomgang i V75-spillet, og objektsblokken er full av godsaker! Vi klemmer til med en V75-banker som det virkelig lyste av i debuten for sin nye trener sist...

(Nettavisen)

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Lørdag skal vi til Sørlandet, og her er det altså GULLJACKPOT samt DOBBEL JOKERPOTT. Det betyr at du kan vinne voldsomme 26 millioner i V75-spillet! Omgangen som venter er spennende, og det vrimler av spillbare objekter. Vår beste banker i omgangen leder normalt sitt løp fra start til mål, og på våre bonger står 1 Constant Caviar (V75-3) alene. Så smellfin ut i regi Erik Killingmo sist, og den må ha en stor mulighet mot helt riktig motstand. Våre fyldige vurderinger er som følger:

V75-1 : 7 Tangen Minto – Har hatt en fantastisk sesong, og dette er årgangens beste 3-åring. Var helt RÅ på Biri sist hvor den moste Brenne Odin fra dødens. Det man skal være litt OBS på er at sesongen har vært lang, og at Tangen Minto har fått noen harde løp på slutten. Har langt fra noe straffespark i innledningen, men den har naturligvis en stor sjanse om den leverer på sitt beste. Motivert favoritt. 3 Bjørnemyr Best – Hvor bra er egentlig denne? Vi liker den skarpt, og på en subbete bane sist gikk den altså 26,5 s 1000m. Vi tror den går en 26-tid fra strek, og den vil ikke bli enkel å fange om den skulle komme seg foran. Motbudet!

1 Brenne Blink –
Var meget god sist, men er fersk, og er trolig mer trippel enn seiersaktuell.

Vår rangering : A : 7 B : 3 C : 1-6-2-4-5

Lørdag er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET! Du kan vinne 26 millioner! Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V75-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-2 : 12 Dalina S.S. – Dette er en meget god hoppe, og den leverte en TUNG sluttrunde etter pause sist. Klokken viste 14,7 s 1000m, og den var ikke tom på det. Det lukter litt tempo her, og da kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Kolle er dessuten opp på sin springer, og den må passes i dette jevne løpet. 2 Zakira – Var godkjent fra dødens etter pause sist, og den fullførte OK da. Ventes MYE forbedret til lørdagens løp, den er lynrask fra start, og den har en stor sjanse om den leverer på topp. Kan lede hele veien. 10 I.D. Explosive – Er nok BEST på ren kapasitet, men den har ikke vært på topp på slutten, og gjør en spennende start etter en liten pause nå. Rapportene er fine, og den får stå som en klar outsider.

8 Poetry In Motion – Blir stadig bedre, og den er meget spurtsterk. Viste 12,1 s 300m sist, og det var krefter igjen over mål. Sporet nå trekker ned, men med klaff er denne såpass bra at den kan overraske.

Vår rangering : A : 12-2 B : 10-8-7-4-5 C : 3-1-11-6

Lørdag er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET! Du kan vinne 26 millioner! Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V75-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-3 : 1 Constant Caviar – Debuterte for Killingmo sist, og den så smellbra ut direkte. Langspurtet ordentlig bra, og kom til mål med krefter igjen (12,5 s 300m). Nå har den fått det løpet i kroppen, den er ganske sikkert ytterligere forbedret lørdag, og dette «STINKER» tet og slutt. SPILLES!

9 Deep Sea Lucky –
Er en knallgod hoppe som nok hadde hatt et høyere grunnlag på konto om den hadde vært frisk i hele 2021. Nå er den det, og storformen er rett rundt hjørnet. Avgjorde enkelt fra dødens sist, og så meget bra ut. Med tempo er denne spennende, og det er den vi frykter mest. Motbudet. 11 Seeweed – Har rørt mye, men virker nå å stabilisere seg, og da kommer også fremgangene. Holdt sikkert unna sist, og var god til seier. Trenger tempo, men er ikke ueffen om den først får det. Outsideren. 5 Nelson Bright Eagle – Gjorde det helt OK i Oaks sist, og møtte da mye bedre hester enn dette. Kommer seg neppe til tet her, og vi tror ikke den vinner dette fra dødens. Er aktuell, men det må altså klaffe underveis.

12 Lobella –
Er ikke så verst, men fra et kaldt spor er den kun en gardering der ute.

Vår rangering : A : 1 B : 9-11-5-12-4-7-10 C : 3-2-8

Lørdag er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET! Du kan vinne 26 millioner! Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre V75-andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V75-4 : 3 Balder Odin – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var utrolig bra når den avgjorde lekende lett sist. Husk på at dette er en hest som har gjort flere sterke løp mot de beste i årgangen, og hadde man for eksempel plassert inn Tangen Bork i et løp som dette, ja, da hadde den vært superfavoritt. Balder Odin blir kanskje ingen favoritt her, og det mener vi er feil. Har en meget god sjanse om den leverer som den skal. 8 Stumne Fyr – Gjorde nok et meget sterkt løp sist, og er i toppform. Glem ikke at den i desember i fjor sprintet 22,3/1660mv på Sørlandet, og den var alene på foto da. Drar stor fordel av et lite felt, og selv om 40m aldri er enkelt så er denne mer enn god nok. Motbudet.

5 Kolbu Kæsj – Kom ut etter pause sist, og den fullførte fint i det samme løpet som Balder Odin vant. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og får stå som en klar outsider. 9 Tripsson Ø.K. – Er i meget bra form, og får den gå med i ryggen til Stumne Fyr så blir den skummel. Gikk bra i kulissene mot eliten sist, og på klokken stod det 21,8 s 1000m. Er en selvskreven gardering om man først plukker med noen hester her.

Vår rangering : A : 3 B : 8-5-9 C : 4-2-1-7-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 1 Starstrucked – Har funnet superformen, og den blir ikke enkel å plukke ned på lørdag. Husk på at den 14.11.2020 stod til 5,4 i odds fra likestart mot 4 Lucky Queen Soa, og selv om det er lenge siden så viser det bare hvilken respekt spillerne hadde for Starstrucked da. La inn en sluttrunde i 13-fart sist, og vant enkelt. Går 14,0 fra tet, og vi er veldig inne på at denne kan lede dette rundt om… 5 Delight Classic – Har utviklet seg enormt i år, og på Sørlandet tidligere i år (17.04) så storskrellet den i V75. Tok da ned Lucky Queen Soa fra dødens… Gjør nesten bare gode løp, og er naturligvis tidlig aktuell igjen.

4 Lucky Queen Soa – Var svak sist, men gikk da med sko på alle fire. Lørdag blir det skoløs, rapportene er fine, og den får stå som løpets outsider. 7 Madelen L.T.C. – Gjør debut i nygammel regi igjen, og vi forventer å se den kraftig forbedret på lørdag. Er fryktelig god på sitt beste, og den skal naturligvis med på gardering. Vi vil dog se den i noen løp igjen før vi løfter den høyere opp på ranken.

Vår rangering : A : 1 B : 5-4-7 C : 6-3-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 1 Stoletheshow – Gikk OK i debuten for Hamre sist, og var altså ikke veldig langt bak Ble Du Gers i mål. Nå regner vi med at Stoletheshow er MYE forbedret med den blåseren i kroppen, ingen nekter den teten, og den skal ikke bli enkel å plukke ned her. Sitt beste løp i karrieren gjorde den i Jubileumspokalen i fjor hvor den ble presset til å åpne 05,7/08,7! Var helt ekstremt heroisk, og kun knepent slått på 10,3/2140ma da… Er en ordentlig topphest, og vi tror den har en meget bra sjanse å lede dette rundt om.

8 Ble Du Gers – Er en panservogn, og den vant fra dødens på en imponerende måte sist. Her vil den havne i dødens, men det kan ta 500-600m, og da skal det nesten ikke være mulig å trykke Stoletheshow i stykker. Skal dessuten gå med sko på alle fire, og det trekker noe ned. Vi tror derfor mye på revansje for vår ide, og med disse to hestene på bongen skal man være trygg.

Vår rangering : A : 1 B : 8 C : 10-5-9-3-2-6-4-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 2 So Superb – Var veldig tapper i nederlaget sist, og den falt virkelig med flagget til topps da. Gikk altså 13,7/2140ma, og da ble den brukt hele veien. Har fått to løp i kroppen etter en liten pause, den har funnet superformen, og dette ser veldig riktig ut. SPILLES! 3 Ian B.R. – Er på tetjakt, og kan lede hele veien på en god dag. Det klaffet ikke helt for den sist, og da kom den til mål med litt krefter igjen i kulissene. Nå er nok Østre mer offensiv mot billigere motstand, og den er selvskreven på bongen.

11 Legend Act – Spurtet bra sist, og var klart positiv etter en liten pause. Nå fester man på en BIKE, og det vil løfte den ytterligere. Kan blåse ned alt om det bare blir tempo. Dette er løpets outsider. 9 Thai Knight – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er på vei mot formen. Får opp skrellkusk Steine nå, smygsporet passer perfekt, og dette kan fort være hesten som betaler ut de helt store kronene på lørdag. Hesten er nemlig mer enn god nok på ren kapasitet. OBS!

Vår rangering : A : 2-3 B : 11-9-4-5 C : 1-7-6-8-10-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.