Gå til sidens hovedinnhold

Hamre har kveldens V75-banker på Bjerke

Frode Hamres stallhester rader opp seire. I kveld sitter Hamre opp bak vår banker i en strålende V75-omgang på Bjerke.

(Nettavisen)

En ny strålende trav- og galoppuke er vel i gang. Den byr på en herlig V75-omgang på Bjerke tirsdag kveld. Onsdag jakter Rolf Lerum nye suksesser i V86 Xpress når Bjerke er en av to arrangærbaner sammen med Solvalla, og der det er 17 millioner i premiepotten. Lørdag er det V75 med flere storløp på programmet på Bergen Travpark, og søndag er det jackpot i V64 galopp på Bro Park (291 579 SEK ekstra). I tillegg er det superlunsj på Øvrevoll onsdag med 11 løp på menyen, inkludert flere storløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens herlige V75-omgang på Bjerke travbane. Frode Hamre er for n'te gang nøkkelkusk når det er snakk om V75 og han sitter opp bak to favoritter i kveld og motbudet til Park View i V75-1. Jeg velger å spille med kun en banker i kveld, og den bankeren kommer ut i V75-7.

Har vært strålende i regi Hamre
Det handler om 1 Six O'Clock News som har gjort sju starter i regi Frode Hamre etter å ha blitt importert fra USA. Det endte i galopp i norgesdebuten på Jarlsberg 14. juni, men på de seks neste løpene er det blitt fem seire og en disk på Solvalla. Den treårige Chapter Seven-sønnen har således tilgode å tape i feilfri utgave. Har vunnet sportrekningen kontra hovedopponenten Rittmester Hill i kveld og Frode Hamre er helt klart på at dette er hans beste vinnersjanse på Bjerke i kveld (og han har også med storfavoritten Cool Trix i V5-5). Jeg tror på Hamre og jeg tror på seier for 1 Six O'Clock News i V75-7/DD-1 og bruker denne banker i V75 og DD.
Rangering V75-7/V5-3/DD-2: A: 1 B: 11-6-3 C: 8-9-5-10-7-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Tre hester skiller seg klart ut i V75-1 og jeg spiller tre hester på samtlige V75-forslag.

1 Park View er blytungt betrodd tirsdag morgen, men kryssfordelingen vil nok jevne seg litt ut i løpet av dagen. Uansett vil Park View blir tung favoritt og ingen tvil om at Killingmo-traveren kan vinne igjen. Men tøffingen 7 Dream Builder er ingen kastekjepp og jeg faktisk ikke sprint er noe minus for den sterke Hamre-traveren. Så er det 3 Bianca Sisa. Hoppa til Frode Larsen starter hyppig, men agerer litt ujevnt i prestasjonene. Toppnivået er dog skyhøyt og på en god dag, kan hun både blåse til tet og lede rundt om, uten at hun er avhengig av tet for å vinne løpet. Tre hester ligner heldekk i V75-1.
Rangering V75-1: A: 1 B: 7-3 B: 4-8-5-2-6

Du ser alle V75-løpene fra Bjerke gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.45

V75-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Vi støter på en ny stor favoritt i dette flotte sprintløpet for kaldblodshester i form av formsterke 4 Lilje Bausa. Jeg spiller tre hester på de to minste V75-forslagene og tar med fem på de to største.

4 Lilje Bausa er uansett en motivert favoritt. Den ni år gamle hoppa har funnet stilen de siste månedene og både vunnet V75 (fjerde sist på Sørlandet) og tok en enkel V65-seier på Klosterskogen i sin siste start. Fra fjerdespor bak bilen, lukter dette tidlig tetkjenning og det er snakk om en bra vinnersjanse. Men støter blant annet på 8 Bragevinn i kveld og har den tøffe tøffingen los på Lilje Bausa mot mål, blir Bjørge-traveren lei å stå imot. Jeg trodde en del på 3 Bjørn Bork i "comebacket" på Bjerke for to uker siden, men da fikk hesten maks som tredje. Med det løpet i kroppen, er nok Antonsen-traveren ytterligere forbedret i kveld og denne tas med på samtlige V75-forslag.

På de to største V75-forslagene, betaler jeg også for 10 Solmyr Arvid som matcher alle på fart. Stemmer det med løpsopplegget fra bakspor, kan det bli seier. 5 Mjølner Loke innledet året med tre strake seire, men ikke klart å følge opp. Jan Roar Mjølnerød har imidlertid solid form på stallen om dagen og jeg tar også denne med på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-2: A: 4 B: 8-3-10-5 C: 1-2-9-6-7

V75-3 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Favorittduoen skiller seg klart ut i V75-3 og står alene på tre av fire V75-forslag, mens jeg tar med ytterligere to hester på det største V75-forslaget.

5 Johnsrud Vesla har faktisk ikke gjort mer enn 14 starter til tross for at hun er ni år gammel. Hun har rukket å galoppere bort mye penger på de løpene, men også vist veldig stor kapasitet. Har sett svært stabil og fin ut i de to siste løpene og imponerte i seiersløpet sist på Sørlandets travpark. Min favoritt, knepent foran 4 Kvikk Blesen som måtte gi tapt for to svært gode hester nest sist og galopperte bort en topplassering i siste sving sist. Fireåringen kan vinne dette.

På det største V75-forslaget betaler jeg for to hester til. 3 Sæther Teddy står spennende til på strek og kan være tethesten her. Mulig at vallaken til Per Johansen byr seg bedre til da, det er en viss kapasitet i fireåringen. 9 Geissler var under pari sist, men har vært vist fine tendenser i flere løp den siste tiden og blir også med på det største V75-forslaget.
Rangering V75-3: A: 5 B: 4-3 C: 9-6-8-2-10-7-1

V75-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Til tross for et sjanseartet åttendespor bak bilen, setter jeg seiersmaskinen 8 Skate Trix først på min rangering i V75-4. Frode Hamres flotte treåring er bra fra start og kan sitte tidlig i tet.

3 Donato Frecel er neppe mye dårligere på kapasitet, men er kilen bak startbilen og da må trolig Erlend Rennesvik kjøre på sikkerhet fra start. Avsluttet flott til andre bak Calmass sist og var solid første gang ut i regi Kim Pedersen. 10 Gentletron avsluttet meget bra til andre bak storfavoritten Six O'Clock News sist og gjorde et av sine beste løp. Gikk skoløs for første gang da og støter ikke på Six O'Clock News i kveld. Outsideren.

9 Aksel Pedro har vist fremgang i det siste og var solid toer bak storfavoritten Force De Flandre sist på Momarken. Jeg tar med vallaken til spydkaster Terje Pedersen på de to største V75-forslagene og stenger løpet på fire hester.
Rangering V75-4: A: 8 B: 3-10-9 C: 7-6-1-2-5-4

V75-5/V5-1 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
Jeg står på fire hester på de fleste av mine V75-forslag i dette hoppeløpet.

Fra Trøndelag kommer 6 S.K.s Nordstjerne med ambisjoner. Hoppa til Karl Einar Stubsjøen holdt stand i det lengste fra tet i sitt første løp etter fire måneders pause på hjemmebanen Leangen for drøye to uker siden, men ble tatt ned av Storm Fax oppunder mål. Med det løpet i kroppen, er nok S.K's Nordstjerne ytterligere forbedret i kveld. Min favoritt. Kapasitetshoppa 4 Fux Deluxe holdt seg på beina sist og da ble det også seier. Hun kan vinne igjen.

2 Vesle Orla vant både fjerde sist og nest sist, men var svak sist. Det er tvilsom form på stallhestene til Kristine Kvasnes for tiden og selv om hun Vesle Orla står forlokkende til på strek i kveld, ranker jeg henne ned som tredjevalg. 5 Jelina er tilbake i form og holdt sterkt fra tet i et tøft V75-løp på Bjerke forrige lørdag. Går ned en klasse motstandsmessig i kveld og er en klar vinnerkandidat.
Rangering V75-5/V5-1: A: 6 B: 4-2-5 C: 10-1-8-7-3-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6/V5-2/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Til tross for at kun åtte hester kommer til start i V75-6, er det et veldig fint løp både sportslig og spillemessig. Jeg står på fire hester på de fleste V75-forslagene.

Jeg prøver meg på en frekkis som favoritt og setter Henrik Kulblik først med 8 Finnskog Nox. Hesten er på vei opp i form og var kanongod toer i et V64-løp i Rättvik i sin siste start. Har ikke vunnet i år, men seieren kan komme i kveld. 2 Birk Faks har derimot allerede vunnet sju løp i år og har vært veldig god. Men litt tøffere motstand venter i kveld og jeg synes hesten blir i overkant stor favoritt.

9 Kinge Svarten er kanskje hesten med det høyeste toppnivået i løpet, men det er ikke hver dag Drolsum-traveren viser det. Fra bakspor kan Vemund Madsen Drolsum få et veldig fint løp her. 6 Valle Grom holdt hysterisk form for noen måneder siden, men har ikke vært like god på slutten. Jeg tar med Bork Odin-sønnen på de fleste forslagene likevel. Han er god nok på sitt beste.
Rangering V75-6/V5-2/DD-1: A: 8 B: 2-9-6 C: 5-7-1-4