(Nettavisen)

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er spennende i dagens V4-lunsj fra Sverige, og dette er en omgang uten de helt klare bankerkandidatene. Vi tror på fine kroner til de med riktig V4-rekke, og skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 10 Holeinone Pepper – Er den helt overlegent beste hesten i innledningsløpet, og den gjør en mildt sagt spennende start i regi Katja Melkko. Vinner dette løpet om den bare leverer i nærheten av hva den kan, og den er verdt et forsøk direkte. Hadde faktisk kun 16% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og det tar vi i mot med takk.

V4-2 : 13 Björli Frida – Kommer tilbake etter en liten pause, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Glem ikke at vi her snakker om en hest som jogget 25,9/2160mv fjerde sist, og vant enkelt da. Femte sist viste klokken 24,4 s 1000m… Kan det meste på en god dag, og i billige omgivelser som dette duger den svært godt. Lar seg rett og slett ikke stoppe om den bare skikker seg?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 8 Viktor Barsk – Dette er et meget fint løp med flere gode hester i grunnlaget. Vår ide blir ikke mye spilt, og vi er fullt klar over at dette er et langskudd. Vær dog litt OBS på at denne holder en voldsom form, og har kun gjort gode løp på slutten. Den fullførte fint med litt krefter igjen sist, den passerte mål med krefter igjen nest sist, og tredje sist var den ikke langt bak to knallgode hester som hadde vært favorittspilt i dette løpet om de hadde vært med. Vi liker dessuten at Mats Djuse får sjansen, og velger altså å varsle.

V4-4 : 3 Romeo Dana – Spennende finale, og vi velger å spekulere mot favoritten som står iskaldt til på en kjapp sprint. Vår ide er nok et langskudd, og nok et langskudd med flott form. Fikk kun en smultring sist, men spurtet meget sterkt, og var ikke tom i målgangen. Er kjapp fra start, sporet passer perfekt, og den er ikke ueffen om det bare skulle klaffe litt underveis. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.