Gå til sidens hovedinnhold

Herlig V75-omgang på Bjerke tirsdag kveld

Vi lanserer to bankere i kveldens flotte V75-omgang på Bjerke.

(Nettavisen)

En ny herlig trav- og galoppuke er vel i gang. Det er som vanlig godt med høydepunkter. Bjerke travbane byr som vanlig på V75 her hjemme tirsdag kveld, men Bjerke er også en av medarrangørene i onsdagens V86 der det også er jackpot og hele 7 267 039 SEK ekstra i åtterpotten. Lørdag varter Leangen opp med en herlig V75-omgang og ellers er det også stor internasjonal V65-omgang med JACKPOT og hele 620 506 SEK ekstra i sekserpotten på Momarken søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tirsdagen innledes med V4-lunsj på Bergsåker, mens Bjerke som vanlig er vertskap for V75-spill tirsdag kveld. På Bjerke er det som vanlig spillestopp kl 19.00 i V75 og det er 3 millioner ekstra til alenevinner. Jeg velger å spille med to bankere i kveldens V75-omgang og de bankerne kommer ut i hhv V75-1 og V75-7.

Nytt stortalent fra stall Gundersen
Geir Vegard Gundersen har i en årrekke presentert solide varmblodshester og i kveld sender han ut treårshoppa 6 Kandice B.R. til sin andre start. Debuterer som storfavoritt på Jarlsberg forrige søndag og til 16 igjen for 10 ble det en helenkel seier. Skal ut med bilstart for første gang i kveld, men er testet bak bil i trening og det fungerte utmerket. Møter ingen kanoner i kveld og det må være snakk om en meget fin vinnersjanse. 6 Kandice B.R. blir den ene av mine to V75-bankere i kveld.
Rangering V75-1: A: 6 B: 9 C: 4-5-10-3-1-7-2-8

Hamre gjør kort prosess i V75-7
Frode Hamre er alltid godt forspent med vinnersjanser når det er snakk om V75 i Norge. I kveld blir han hardt betrodd med både 9 I.D. Duke Of Lords i V75-3 og 5 Callas i V75-7. Sistnevnte har vært rågod de siste månedene og har vunnet to av sine tre siste løp fra dødens. Det kan bli dødens i kveld også, men det kan også bli tet. Møter noen gode konkurrenter, men ikke noe tøffere motstand enn i de foregående løpene. Frode er stor optimist selv også. 5 Callas blir min andre V75-banker og bankerspilles i tillegg både i DD-spillet og V5-spillet.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 5 B: 8-6-1 C: 7-11-9-2-3-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Kun fem hester til start i eliteløpet for kaldblodshester i V75-2 og alle kan vinne. Jeg betaler for alle fem på tre av fire V75-forslag.

1 Ådne Odin kommer til å bli testet i tet i kveld og Killingmo-traveren holder flott form. Sprint er hestens beste distanse og kanskje kan han holde inn helt til mål. 2 Brenne Banker er god nok til å vinne et slikt løp fra dødens om han er på sitt beste. Moe Odin-sønnen er variabel, men toppnivået er skyhøyt.

3 Stensvik Martin er tilbake i toppform og var sterk tredje bak Månlykke A.M. i sitt siste løp. Trives sammen med Kristian Malmin og er en opplagt vinnerkandidat i kveld. Jeg synes heller ikke verken 4 Emil Mollyn eller 6 Vetle Petter er sjanseløse og velger således helgardering på de fleste forslagene i V75-2.
Rangering V75-2: A: 1 B: 2-3 B: 4-6

Du ser alle V75-løpene fra Bjerke gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.45

V75-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
På bakgrunn av prestasjonen sist, er det ingen tvil om at 9 I.D. Duke Of Lords er en motivert favoritt i V75-3, men jeg vil gjerne se Hamre-traveren levere mer av den typen prestasjoner før jeg går all-inn. Har ikke vist de taktene tidligere i karrieren. Jeg setter hesten først, men tar med tre hester på gardering på samtlige V75-forslag.

6 Thai Chelsea kan være tethesten i løpet. Treårshoppa var sterk toer bak meget gode Handy Mand nest sist og ble sittende bom fast med krefter spart sist. Står best til spormessig av de mest spilte og blir mitt andrevalg. Paw Mahony er lyrisk på vegne av egentrente 11 Borups Vallmo og motstanden er ikke avskrekkende. 10 Varenne Hangover var ikke like god sist som nest sist, men skal være med i seierskampen i kveld. De fire hestene blir mine utvalgte i V75-3.
Rangering V75-3: A: 9 B: 6-11-10 C: 12-1-2-4-7-5-8-3

V75-4/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
DNT's unghestserie venter i V75-4 og det er klart skille på hestene i dette løpet. Jeg nøyer meg med tre hester på de fleste V75-forslagene.

2 Hjortefot blir min favoritt. Gjorde sin første start i regi Knut Haakenstad på Biri sist og gjorde et flott løp til andre. Det er galopprisiko på hesten, men han står spennende til på strek og kapasiteten er det lite å utsette på. 7 Wessel Maia var helt nede på 28-tallet sist som toer bak Brenne Blink. Burde dog vunnet nest sist, men ble tatt ned av Evander oppunder mål. Er trolig best på fart i løpet, men litt usikker på hvor tøff denne dama er.

8 Horg Mia gikk 28.6 i Oaks-finalen påMomarken nest sist og fulgte opp med en sterk andreplass sist. Er under rivende utvikling og skal være med i seierskampen her. Lars O. Romtveit ligger veldig lavt med betrodde 6 Kolbein, men jeg tar med hesten på det største V75-forslaget.
Rangering V75-4/V5-1: A: 2 B: 7-8-6 C: 11-9-4-10-1-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/V5-2 - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2140 meter voltestart.
Et herlig spilleløp venter i V75-5/V5-2 der åtte hester får plass på de største V75-forslagene og V5-forslagene.

Jeg merker meg at Vidar Hop varsler for lite betrodde 3 Ruskeli Odina og velger å sette henne først. Er i klar fremgang og var god toer bak Askeladden sist. Står flott til på strek i kveld og det vrimler ikke av tøffinger i dette løpet. 9 Valseth Tulla blir spillefavoritt og det er vel greit nok. Treårshoppa til Anne Nyborg har fortsatt tilgode å vinne løp, men har vært tøft matchet i treårssesongen.

7 Hassel Linda er nok hoppa med størst kapasitet i feltet. Debuterte for Jenny Thygesen på Romme for to uker siden, men ble disket for galopp da. Løpets klare outsider. 2 Magnums Odessea får også i kveld Svein Ove Wassberg i sulkyen. God tredje for Wassberg sist. Gode Askeladden vant det løpet.

På de to største V75-forslagene tar jeg med ytterligere fire hester. 10 Helmin Støva har levert solid løp de siste månedene, 6 Super Melis kom strålende tilbake etter startgalopp sist, 11 Lesja Diva henger med i toppen stort sett hver eneste gang og 1 Fossby Støva står innbydende til på strek.
Rangering V75-5/V5-2: A: 3 B: 9-7-2-10-6 C: 11-1-5-8-4

V75-6/V5-3/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Et ganske fint varmblodsløp venter i V75-6, der jeg spiller fire hester på de to mellomstore V75-forslagene og tar med seks hester på det største.

Elleve år gamle 10 Amazing Adel har fått en ny vår i år og skal være en motivert favoritt her. Fikk maks som fjerde i V75-løpet Calmass vant på Bjerke forrige lørdag, men støter ikke på like tøff motstand i kveld. Har vist at han tåler å gjøre en god del jobb selv og årets fjerde seier kan komme i kveld. Kapasitetshesten 1 King Di Jesolo gjør en meget spennende debut for Frode Hamre. Førstespor bak bilen var nok neppe det Hamre ønsket seg. Det er sannsynlig at hesten blir overflydd. Uansett første motbud til favoritten.

11 Ajax Miguain har kapasitet til å vinne et slikt løp fra dødens på sitt aller beste, men Erik Skaugs tøffing har galoppert en del i det siste. Treningsrapportene er fortsatt gode. Tredjevalget. 8 Red Love Vici med tre seire på sine fem siste starter. Gikk i veggen på Jägersro sist etter hardkjør underveis. Selv fra åttendespor kan hesten sitte tidlig i tet. Tas med på de fleste V75-forslagene.

12 Calypso Coffee hemmes av tolvtespor bak bilen og hadde nok vært lengre fremme på rangeringen fra et bedre startspor. Er dog så grunnkapabel at jeg tar med Østre-traveren på det største V75-forslaget. 5 Memphis Tennessee E.P. har det ikke helt klaffet for på slutten. Er i bunn og grunn veldig bra og fra et bra startspor, tar jeg også denne med på det største V75-forslaget.
Rangering V75-6/V5-3/DD-1: A: 10 B: 1-11-8 C: 12-5-22-4-9-7-6