Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang på Biri

Hele ti løp skal kjøres denne kvelden, og det blir både V65, V5, og V4. Tidligere i denne mnd så betalte vår store bong til Kr.2 940 ut hele Kr.182 527 på Biri! Ny stor opptur i vente denne kvelden?

(Nettavisen)

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri avrunder uken med en INTERNASJONAL V65-OMGANG, og det betyr litt ekstra stor omsetning i samtlige spillformer. Når det gjelder kveldens V65-omgang så er den spennende, og det finnes flere mulige skrellobjekter i denne omgangen. Bankeren kommer ut i V65-1, og det løpet taper ikke 4 Gomnes Faks om alt går riktig for seg.

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Gomnes Faks – Har sett smellbra ut på slutten, og den rader opp i stor stil. Var helt rå på samme tid i fjor, og vi blir overrasket om den ikke tar en ny seier i kveld. Suser til tet, ingen er god nok å trykke opp en veldig fart, og dette skal være en solid banker å innlede kveldens V65-omgang med. ALL IN!

V65-2 : 1 Nume Håp – Fullførte klart bra sist, og leverte da en sluttrunde i 32-fart med krefter igjen. Rapportene på den før løpet i kveld er BRA, og går den en 34-tid så blir den ikke enkel å fange. Prøves som en frekkis i et ellers småskummelt løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Noble Tile – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den er på vei mot storformen. Fikk en tøff reise sist, men fullførte sterkt, og falt virkelig med flagget til topps. Får opp Dalen i kveld, den møter riktig motstand, og må med på alt av seriøse bonger.

V65-4 : 2 Sjøli Frøkna – Gikk flere fine løp før pausen, og skal bli spennende å se etter behandling i kveld. Rapportene på den er gode, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette når det gjelder motstand. Nå kommer vel seieren?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Turbo Lins – Fullførte godkjent etter et lengre avbrekk sist, den hang bra sammen i aksjonen sin, og skal normalt ha gått MYE frem med den blåseren i kroppen. Står perfekt inne i løpet grunnlagsmessig, og den må ha en stor sjanse i et løp som dette om alt går riktig for seg. SPILLES!

V65-6 : 10 Alm Kevin – Var helt overlegen i Sverige sist, og den er ordentlig bra på sitt beste. Møter egentlig ikke noe veldig hard motstand her, den kan under rekorden sin, og må tas på alvor. Vår ide i en ellers spennende finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.