Gå til sidens hovedinnhold

Kontio byr på en jackpotbanker i kveldens V64 Xpress-omgang

Enorme 1 458 862 ligger ekstra i kveldens sekserpott! Vi jakter de ekstra jackpotkronene med en banker som normalt leker sitt løp hjem fra tet...

(Nettavisen)

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er altså JACKPOT i kveldens V64-omgang, og det ligger enorme 1 458 862 ekstra i sekserpotten. Løpene kjøres som vanlig på to baner, og dette er ukens beste V64-omgang. Bankeren dukker opp i V64-4, og det løpet taper ikke 1 Billy Idol om alt går riktig for seg. Er brennkvikk fra start, møter billig motstand, og må ha en stor sjanse å lede hele veien. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Arendelle – Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og får den bare smyge med så er den utrolig speedig. Spurtet inn til seier etter å ha satt sist mot oppløpet sist, og var knallgod. Skal normalt bare bli bedre og bedre fremover, den står i et nydelig spor bak bilen, og er garantert en fin reise. Passes mot helt riktig motstand.

V64-2 : 8 Cool Kronos – Er veldig bra, men har altså ikke fått vinne i år. Har møtt knallhard motstand, men den har gjort flere sterke løp, og det er ikke snakk om en antivinner. Spurtet sterkt via fjerdesporet mot oppløpet sist, og vi hadde 09,8 s 800m på klokken. Var da noen få lengder bak 7 Ninepoints Lasse i mål. Møter den igjen, men vær litt OBS på at Ninepoints Lasse er svært usikker bak bilen. Det er ikke Cool Kronos, og vi tror på en flott mulighet nå. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 13 Lovely Lasse – Debuterte for Stall Lugauer sist, og gjorde et helt OK løp til andre. Hadde nok svært godt av den blåseren i kroppen etter et lengre avbrekk, og vi forventer den MYE forbedret til kveldens løp. Gikk på treningsbalanse sist (sko på alle fire), men i kveld blir det racerbalanse, og skoene rykkes. Vi liker skarpt når skoene rykkes bak på avkom etter Love You, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Slår til som en ordentlig godbit?

V64-4 : 1 Billy Idol – Har en drømmeoppgave foran seg i kveld, og vi blir veldig overrasket om ikke dette dreier seg om tet og slutt. Ble riktignok plukket ned sist, men det var over mellomdistanse. Gangen før var den helt overlegen fra tet på sprint, og den jogget 13,5 med krefter igjen da. Var også brenngod i nederlaget femte sist hvor den åpnet første 1000m på 11,4. Her er det VELDIG billig i mot, og det må nesten et uhell til for at den skal tape dette. Vi spekulerer ikke, og går ALL IN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 2 Diversity Pellini –
Er en KNALLGOD hoppe som fort kan bli litt undervurdert i comebacket. Vær dog OBS på at denne alltid pleier å levere etter lange opphold, og har vunnet 2 av 2 når den har vært lenge borte. Var enorm i nederlaget mot tøff motstand tredje sist, og det løpet ble vunnet av Ultra Bright (stod på tillegg). Må bare prøves direkte, neste gang kan den være oppbrukt som et bra objekt… PS. 11 Jacy Di Quattro er VELDIG god, men det er aldri enkelt å runde bakfra på en bane som Jägersro.

V64-6 : 9 Newlight Coger – Spennende finale, og her plukker vi med oss litt hester. Ideen er forbedret i ny regi, og tok en fortjent seier sist. Gangen før viste den 13/1900m etter galopp, og gjorde det på en elendig bane. Dukker med garanti opp på foto i en feilfri utgave, og den er spillbar.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.