Gå til sidens hovedinnhold

Lekker lunsj fra Sverige

Nytt snadder er jobbet frem i V4-lunsjen fra Sverige! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte vurderinger til V4-omgangen fra Bergsåker?

(Nettavisen)

Lerum med solid V4-suksess på Jarlsberg 19. november - Kr.1 152 ble til Kr.33 722!
Det ble VRIENT I V4-SPILLET denne fredagen, og kun ti bonger fikk riktig V4. Undertegnedes bong til Kr.1 152 satt som den skulle, og betalte altså ut hele Kr.33 722,-. På Eksperten ble det fullklaff for to V4-bonger (fire andeler a Kr.300).

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri 5. november, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det finnes endel spennende objekter i dagens V4-omgang til lunsj, og dette er en spennende omgang. Vær OBS på at værprognosene forteller om litt snø, og det kan bli krevende for de aktive. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Eagle In Disguise – Er en grunnkapabel 4-åring som gjør en svært spennende start i regi Daniel Wäjersten. Er altså kommet inn på stallen til en av de mest lovende trenerne i Sverige, og ingen skal bli overrasket om denne plutselig er en god del forbedret. Er dessuten veldig kjapp fra start, og dette kan dreie seg om tet og slutt. SPILLES DIREKTE!

V4-2 : 5 True Gift – Er ikke helt enkel, men den varslet altså form etter pause sist. Feilet da vel 500m fra mål, men gikk bra i kulissene etter galoppen, og virket klart forbedret etter pause. Duger her om den går feilfritt, og den skal helt klart passes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 8 Kalmar – Kan «ALT» på en god dag, og det er feltes beste hest. Kommer nå ut etter pause, men den pleier å være godt forberedt, og vi forventer en god innsats direkte. Motstanden er riktig, og feilfritt skal sjansene for seier være store. SPILLES!

V4-4 : 9 Bottnas Future – Er bedre enn raden, og den kan ikke få en spesielt mye finere oppgave enn hva som her venter. Smygsporet passer dessuten perfekt, og blir det bare litt tempo så vil ikke denne bli enkel å stå i mot. Settes frekt først i en finale hvor det er litt skille på hestene.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.