Gå til sidens hovedinnhold

Onsdagskveld med V65-jackpot på Forus

Det ligger 165 990 ekstra i sekserpotten! Vrien omgang hvor vi banker frekt! Du tar vel rygg når vi jakter de ekstra jackpotkronene i kveld?

(Nettavisen)

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Forus byr på en åpen V65-omgang denne kvelden, og dette var alt annet enn lettløst. Samtlige avdelinger byr på utfordringer, og vi banker frekt i jakten på JACKPOTKRONENE. 4 Stjernebjørn (V65-5) holder superform, den har en flott oppgave foran seg, og tilleggshestene skal være gode for å hente inn vår banker. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 B.B. Freddy Kalas – Innledningsløpet er vidåpent med klink ustabile «kaldinger», og vi garderer dette løpet bredt. Ideen er betydelig bedre enn raden, og vi liker skarpt at den i kveld skal gå uten sko foran. Dette løfter ofte en kaldblodshest en god del, og de slår seg mindre da. Om de da har slike problemer. Motstanden er ikke veldig hard, og i en feilfri utgave duger vår ide i massevis. SE OPP!

V65-2 : 11 G. Tore – Vinner dette om den bare tar i hele veien. Var meget god til seier sist, og kanskje er det slik at den nå har funnet høstformen. Minuset er at den tidligere ikke har vist en veldig god vinnerskalle, og vi stoler ikke helt på denne enda. Motivert favoritt, men ingen banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 Mr. Samara – La inn en sluttrunde i 15-fart sist, og vant veldig enkelt. Utvikler seg meget bra, og det er en traver som Buer tror på. I kveld fester man også på en BIKE, og det vil tidsmessig senke den med ett sekund. Prøves som en frekkis i et løp hvor det skiller litt på hestene.

V65-4 : 1 Come Victory – Her er det jevnt blant de beste, og det skiller ikke mye. Vår ide er ikke feltes beste hest, men den har toppform, og har spennende betingelser foran seg nå. Den har vært tapper fra dødens to ganger på rappen, og gikk dessuten bra etter galopp tredje sist. Nå blir det tet, og den vil lede dette lenge. Overrasker?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Stjernebjørn – Har gjort det meget bra etter den kom tilbake etter et lengre avbrekk, og vi har likt det vi har fått se. Så helt klar ut sist, men trakk seg noe til slutt, og ble kun spurtet ned på streken av vinnermaskinen Theon. Går nok en 27-tid fra sitt tillegg, og vi tror på en stor mulighet om den leverer som best. MÅ BARE PRØVES I KVELD!

V65-6 : 7 Neslands Faksen – Er betydelig bedre enn raden, og snart må vel denne få vinne et løp igjen? Har varslet form fire ganger på rad nå, og fortjener virkelig en opptur. Er dog ikke helt stabil, og derfor aldri en hest vi ønsker å gå ALL IN på. Skal stå først på ranken, men vi avstår altså fra et bankerspill.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.