Gå til sidens hovedinnhold

Se lørdagens V75 Super Saturday gratis på Nettavisen

Lørdag er det V75 både fra Färjestad og fra Leangen. Du ser alle løpene gratis på Nettavisen.

(Nettavisen)

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Lørdag er det klart for Super Saturday med to ganger V75 med 100 millioner i samlet premiepott. Først er V75 fra Färjestad med jackpot og drøye 23 mill ekstra i sjuerpotten. På Färjestad starter V75-1 kl 16.20. Lørdag kveld er det V75 med Gulljackpot fra Leangen. På Leangen starter V75-1 kl 20.00.

Lørdagens sending fra Färjestad/Leangen starter kl 14.00.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang på Leangen. Andelsprisene er fra kr fra kr 50 til kr 2 000.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til lørdagens V75-omgang på Färjestad. Andelsprisene er fra kr fra kr 50 til kr 2 000.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til lørdagens V75-omgang på Leangen


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe STALLTIPS til lørdagens V75-omgang på Färjestad